Почетна / Фудбал / Велика петорка

НЕКО ЈЕ НАЉУТИО "ЗВЕР" - Јовић поново цепао мреже, Костић асистирао (ВИДЕО)

Ајнтрахт тренутним пласманом у Бундеслиги има пролаз ка групној фази Лиге шампиона
ФОТО: eintracht.de

Ајнтрахт се пење ка врху, на табели Бундеслиге тренутно је бољи од Бајерна, коме је "даровао" свог прошлогодишњег тренера Нику Ковача, са којим је освојио Куп Немачке.

Наравно, у главној роли поново репрезентативац Србије Лука Јовић, овај пут од три гола екипе из Франкфурта (3:0) дао је два Шалкекеу, за који је цео меч одиграо Матија Настасић. Један мини соло продором са ивице казненог, а други волејом после додавања Филипа Костића по средини гола са 13 метара. У финишу је ушао и Мијат Гаћиновић, заменио је Јовића у 82. минуту, таман пошто је Халер запечатио судбину тима из Гелзенкирхена.

*

Семафор 11. кола Бундес лиге:

Петак:

Хановер – Волфзбург 2:1 (Маина 31, Бебу 62. једанаестерац - Вегхорст 82. једанаестерац)

Субота:

Хофенхајм – Аугзбург 2:1 (Крамарић 65, Нелсон 83 - Финбогасон 69)

Вердер – Борусија Менхенгладбах 1:3 (Сахин 59 - Плеа 39, 48, 52)

Фрајбург – Мајнц 1:3 (Салаи 72 - Гбамин 6, Матета 18, Онисиво 75)

Фортуна – Херта 4:1 (Усами 50, Хенингс 63, Раман 84, 90+2 - Селке 88)

Нирнберг – Штутгарт 0:2 (Баумгартл 68, Томи 82)

Борусија Дортмунд – Бајерн 3:2 (Ројс 49. једанаестерац, 67, Алкасер 73 - Левандовски 26, 52)

Недеља:

Лајпциг – Бајер Леверкузен 3:0 (Полсен 27, 85, Клостерман 68)

Ајнтрахт – Шалке 3:0 (Јовић 61, 73, Халер 80)

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Realista
Sta vredi sto ga je zvao kada nece igrati,ili ce ga ubacivati po 5 minuta. Decko je u vrh formi i vreme je da Srbija krene sa napadackim fudbalom, a trio iz Antrajhta treba da igra od pocetka. Mitrovicu svaka cast,ali prica da je nezamenljiv ne pije vodu,uz to puno promasuje, a i sifra je u glavi.
Los veteranos 47
Statistika je majka za sve.Izračunajte odnos propuštenih prilika Mitrovića realizacije i sve će vam biti jasno.Što se mene tičemMitar je i dalje naj zagačivać zelenog tepiha na svetu(nos,nos -Popaj Mitroviću)!
svrca
Da smo pametni imali bi modernog spica za narednih 10 godina
Željko
Cigani-Bogataši 2:2. Hoću prijateljsku tekmu Zvezda-Boka?
Realista
Besmisleno je da vise pisete o Jovicu, nije Bundes liga merilo za velikog selektora, nije mali za reprezentaciju, veliki strucnjak Krstajic zna najbolje, neka ga na klupi ili da igra 1ipo minut po utakmici, a starter ce postati u 35 godini na oprostajnom mecu od reprezentacije!
Pero
ne sri Luka je pored Mitra nas najbolji spic a naravno tu je i Prijovic tako da SRBIJA ima cime da napada
Ja
Zar ga nije pozvao?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.