Почетна / Фудбал / Велика петорка

Марсељ без Радоњића поклекао у Нанту, Сент Етјен остао без бодова и Суботића (ВИДЕО)

Лион је пропустио прилику да се докопа другог места, као домаћин је поражен од Рена
ФОТО: girondins.com

Сент Етјен је у Бордоу остао без Невена Суботића и без бодова. После двадесетак минута Суботић је морао ван терена, у болницу, после страшног судара са голманом Руфијеом, када је добио колено у главу, потом крагну на врату, а онда је крвав изнет на носилима.

Био је то први, а други шок за госте је уследио у 90. минуту када су Жирондинци дошли до победе, Пабло је са четири метра главом после корнера погодио мрежу. 

Лион је пропустио прилику да се докопа другог места, као домаћин је поражен од Рена. Сар је уписао две асистенције у три минута, прво Бен Арфи, а потом Сибатчеу за коначних 2:0 већ у финишу првог полувремена.

Марсељ је без повређеног Немање Радоњића поклекао у Нанту, Олимпик је два пута водио, али су Канаринци голом Бошиље у 62. минуту дошли до целог плена.

Семафор 16. кола Лиге 1:

Уторак:

Амијен – Монако 0:2 (Фалкао 43. једанаестерац, 90+6. једанаестерац)

Ница – Анже 0:0

Монпеље – Лил 0:1 (Пепе 6)

Среда:

Бордо – Сент Етјен 3:2 (Бриан 22, Камано 57. једанаестерац, Пабло 90 - Диони 16, Казри 67)

Каен – Ним 1:2 (Онианг 90 - Бозок 18, Ландре 90+5)

Дижон – Генган 2:1 (Жано 14, Хадади 86 - Коко 79)

Лион – Рен 0:2 (Бен Арфа 41, Сибатчеу 43)

Нант – Марсељ 3:2 (Сала 30, Туре 45+1, Бошиља 62 - Сансон 28, Тован 36. једанаестерац)

Ремс – Тулуз 0:1 (Сила 45)

21.00: Стразбур – ПСЖ

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

мераклија
Па тај ће ускоро можда већ на зиму на пзајмицу код нас у Нишу, јер тај само код нас у Србији и може да **нешто**игра.
Robi
Sta ima veze za Radonjica? On ne igra tamo ni kad je najzdraviji
Lauda
Da je igrao vise bi pukli ovako su dobro i prosli.Treba Zvezda da ga vrati pa posle ako ponovo uspe malo bolje da ga proda.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.