Почетна / Фудбал / Велика петорка

На Острву брује: Фулам одбио 50 милина фунти за Митровића од Кинеза!

Александар Митровић је поново у центру пажње острвске јавности, овога пута због баснословне понуде Кинеза
ФОТО: Н. Неговановић

Према наводима британског таблоида Сан, кинески Гвангжу понудио је Фуламу 50 милиона фунти (око 55 милиона евра) за ангажовање српског репрезентативца Александра Митровића!

И још шокантније, тренутно 19-пласирани тим Премијер лиге ту понуду је глатко одбио. Разлог, жеља да се до краја боре за опстанак у друштву најбољих, а за тако нешто од круцијалног значаја је задржати првог стрелца екипе.

Е, сад, ово је тек прва понуда кинеског тима, а кад могу да понуде 50 милиона фунти, нема сумње да могу да издвоје и више новца. Остаје да се види хоће ли такве понуде бити, односно да ли ће Фулам поново остати имун на новац са Далеког истока.

Претходно су Кинези желели још једног Србина, са аустријским пасошем, нападача Вест Хема Марка Арнаутовића, али су и чекићари ту понуду одбили.

Ту је већ проблем другфе врсте, Арнаутовић је својим тренутним послодавцима поручио да је најбоље да га пусте у Кину. Биће занимљиво наредних дана на релацији Енглеска – Кина.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kwarzim
Mitrovic 10ak golova u Premijer Ligi, Jovic prvi strelac Bundeslige, Matic jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu, Milivojevic odlican u Premijer ligi (dao deset golova kao vezista prosle sezone), Tadic kida u Ligi Sampiona i u Ajaksu generalno, Ljajic, Gacinovic i Grujic dobri u Besiktasu, Ajntrahtu i Herti, Nastasic u Salkeu, Maksimovica traze najbolji klubovi sveta, Kolarov kida u Romi itd. itd. itd. Razumem Krstajica kada kaze da se ne razumemo kao on, nismo u Bundesligi igrali tolike godine, ali ne moras biti ni Gvardiola da vidis da imamo ekipu za vece rezultate od onih koje smo postizali.
JA
Iste smo te igrace imali i pre god dana i oni odlicne sezone pa smo igrali jos slabije pod Muslinom.
@@
Ne Maksimovica, vec Milenkovica traze......

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.