Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сергеј: Волим поређења са Ибрахимовићем

Милинковић-Савић није успео да понови сјајне партије из прошле сезоне, делом и због тога што игра повученије у средини терена, па је ове само пет пута погодио противничку мрежу
ФОТО: EPA/GIUSEPPE LAMI

Српски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић признао је да се диви шведском голгетеру Златану Ибрахимовићу и да покушава да се угледа на њега.

Познати италијански стручњак Фабио Капело описао је Сергеја као „Ибрахимовића из везног реда“, што импонује српском фудбалеру.

- Много ми се свиђа Ибрахимовић. Пратио сам га годинама, волим какав је играч и као особа. Можда нас пореде због висине и технике, сличан стил имамо и у скоку. Волим га због свих тих аспеката - рекао је Милинковић-Савић, а преноси „Гоал“.

Милинковић-Савић није успео да понови сјајне партије из прошле сезоне, делом и због тога што игра повученије у средини терена, па је ове само пет пута погодио противничку мрежу.

- Пропустио сам доста шанси за гол и због тога подносим још већи терет на раменима. Прошла сезона је била ефикасна за мене и зато ме многи критикују да је нећу поновити. Много гледам медије, нажалост, то је мој главни проблем. Ипак, морам да гледам у будућност.

Бивши ђак Војводине каже да га не занима превише лична статистика, већ да помогне римској екипи да бележи добре резултате и победе.

Летос је био близу одласка, причало се о трансферу и до 160 милиона евра, али Милинковић-Савић истиче да је знао да ће ове сезоне носити дрес Лација.

- Већ тада сам био у потпуности фокусиран на Лацио. Читао сам спекулације, али нисам обраћао велику пажњу. Моја будућност је у Лацију и само о томе размишљам.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.