Почетна / Фудбал / Велика петорка

Тотенхем победио Јувентус голом Кејна са половине терена, погледајте мајсторију енглеског нападача (ВИДЕО)

Победоносни гол за Тотенхем постигао је Хари Кејн у трећем минуту надокнаде времена када је са половине терена шутирао и савладао Војчеха Счесног
ФОТО: EPA/WALLACE WOON

Фудбалери Тотенхема победили су данас у Сингапуру Јувентус са 3:2, у припремној утакмици на Међународном купу шампиона.

Тотенхем је повео у 30. минуту голом Ерика Ламеле, а изједначио је Гонзало Игуаин у 56. минуту. Црно-бели су повели четири минута касније голом Кристијана Роналда, а у 65. минуту изједначио је Лукас.

Победоносни гол за Тотенхем постигао је Хари Кејн у трећем минуту надокнаде времена када је са половине терена шутирао и савладао Војчеха Счесног.

За Јувентус је дебитовао Матијас де Лихт, а играо је и голман Ђанлуиђи Буфон, који се после годину дана у Пари Сен Жермену вратио у Торино.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Bruka i sramota kad neki golman primi gol sa pola terena. Za ovakve situacije, klub uvek treba da kazni golmana, ovako je napravio sprdnju od svog kluba.
MX.
Sramota za Juve! Primio tri gola ko nista,odbrana sporo reaguje kada treba otkloniti opasnost,za prvi gol je kriva defanziva i za drugi takodje.Ako Rabio treba da napravi razliku u veznom redu.onda je momak potpuno smeten i rasejan,onako izgubiti loptu pred kraj meca i dozvoliti Kejnu da se proslavi i napravi od Juvea budalu. S najtalentovanijim stoperom na svetu,mi primamo tri pogotka,a imas utisak kao da De Lihta i nema na mecu. Cim je usao,Juve je primio drugi pogodak,delimicno i zbog Holandjanina,a za treci sam sve vec rekao BRUKA!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.