Почетна / Фудбал / Велика петорка

Зидан под притиском смене, Мурињо чека позив

Како пише шпански лист АС, Зидан се налази под притиском јер је први човек Флорентино Перез уложио више од 300 милиона евра у појачања и тражи одмах убедљивију игру и напад на све трофеје
ФОТО: EPA Kiko Huesca

Позиција тренера Реал Мадрида Зинедина Зидана уздрмана је лошим резултатима у припремном периоду и ремијем против Ваљадолида (1:1), због чега се већ спекулише да би могао да га наследи Жозе Мурињо.

Како пише шпански лист АС, Зидан се налази под притиском јер је први човек Флорентино Перез уложио више од 300 милиона евра у појачања и тражи одмах убедљивију игру и напад на све трофеје.

На све то ни лош завршетак прошле сезоне не иде у корист легендарном Французу, што све из другог плана прати Мурињо који је био на клупи Реала од 2010. до 2012. године.

Мурињо је, мало пре одласка из Мадрида, освојио претпоследњу титулу краљевског клуба и више пута изразио је жељу да води екипу на највишем могућем нивоу, због чега је одбио понуде из Кине, Бенфике, Селтика…

Португалац, кога веома цени Перез, слободан је од прошлог децембра када је добио отказ у Манчестер Јунајтеду и чека „миг“ из Реала, уколико Зидан не размрда тим.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Po meni, Zidan je daleko kvalitetniji trener od Murinja i mislim da bi se zeznuli kada bi smnili Zidana. Najzad, od tih pojacanja, opno najvece - Azar, jos nije zaigrao, pa mislim da je preranoizvoditi zakljucke o tome sta "Real" moze ove godione. Kurtoa na golu, Karvahal i Marselo kao bekovi, Varan i Ramos kao centralni bekovi - pa to niko na svetu nema. Vezni red igra nesto slabije ali - nije lako naci zamenu Modricu ali onakvom, kakav je bio prethodnih godina. Kros je odlican igrac, veeelika radilica, ali ne moze sam. Isko ima jake oscilacije - igra, pa ne igra, ali Azar i Benzema ce kao tandem sigurno proigrati, u to ne moze biti sumnje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.