Почетна / Фудбал / Велика петорка

Фатију одмах повишица и нови уговор у Барселони

Шеснаестогодишњи фудбалер, рођен у Гвинеји Бисао, према новим финансијским условима зарађиваће милион евра по сезони, три пута више него до сада у уговору који му истиче на крају сезоне
ФОТО: EPA/Toni Albir

Сензационални тинејџер Барселоне Ансу Фати добиће нови петогодишњи уговор, уз знатно повећање плате, преноси лист АС.

Шеснаестогодишњи фудбалер, рођен у Гвинеји Бисао, према новим финансијским условима зарађиваће милиона евра по сезони, три пута више него до сада у уговору који му истиче на крају сезоне.

Фати је одиграо већ три утакмице за први тим Каталонаца и дао два гола, последњи минулог викенда против Валенсије (5:2) када је први пут био у стартној постави и асистирао.

Он би требало да добије и шпанско држављанство и добије позив за кадетску репрезентацију Шпаније за Светско првенство у Бразилу следећег месеца.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
u zemljama sa sto manje video igara I elektronskih sr.... mnogo vise igraca se pravi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.