Почетна / Фудбал / Велика петорка

ПЕВЦИ БЕЗ ЛОРИСА И ЕРИКСЕНА - Покетино: Звезда за повратак самопоуздања

Менаџер Тотенхема очекује да његов тим сутра покаже лепше лице
ФОТО: ЕПА/В. Оливер

Tотенхем није имао успешну увертиру за окршај са Црвеном звездом у Лиги шампиона. Деле Али је голом у 86. минуту спречио још један неочекивани пораз вицепрвака Европе, у дуелу са Вотфордом. Очигледно је да Певци немају самопоуздања услед неочекиване негативне серије резултата од почетка сезоне.

– Пре пет година, кад сам дошао, исто смо овако почели сезону. На крају смо постигли сјајне резултате. Верујем и даље у овај тим, знам да радим са сјајним играчима, сви желимо да се што пре поправимо – истакао је менаџер Маурусио Покетино после дуела са градским ривалом.

Аргентински стручњак мисли је, наравно, усмерио на двобој са Црвеном звездом, заказан за сутра у 21 час на „Вајт харт лејну”.

– Предстоји нам важан меч против првака Србије. Свака следећа утакмица нам је битна за стицање самопоуздања, јер је евидентно да смо га изгубили. Морамо да будемо максимално спремни и учинимо све да остваримо прву победу у Лиги шампиона ове сезоне – додао је Покетино.

Енглески медији констатују већ да су Певцима неопходна појачања у јануару како им сезоне не би била промашена. Главна примедба односи се на недостатак класичног десног бека после летошњег одласка Трипијеа у Атлетико Мадрид.

– Не могу да знам шта ће се десити у зимском прелазном року. Да ли ћете исто мислити ако до тада победимо у свим утакмицама? Довољно смо одговорни и знамо шта је најбоље за клуб, ако нам и даље буде лоше ишло размишљаћемо и о појачањима – закључио је Покетино.

Певци поред голмана Ига Лориса, кога неће бити на терену до краја сезоне, сутра против Црвене звезде биће лишени и услуга сјајног везисте Кристијана Ериксена.

Репрезентативац Данске повредио се прошле недеље играјући за државни тим, мало је времена да се опорави до сутра и наш шампион имаће бар једну бригу мање уочи сутрашњег искушења у Лондону.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saguenay
Tripije je Englez. Igrao je na svetskom za Englesku.
Željko Pavlović
Dobra vest. Eriksen je plej.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.