Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сјајни Рајковић, голман Ремса поново сачувао своју мрежу, осми пут у 11 мечева!

Ница и Бордо одиграли су 1:1, код гостију Вукашин Јовановић у стартној постави, добио је жути картон у 22. минуту
ФОТО: ЕПА/Јоан Валат

Голман Ремса Предраг Рајковић сачувао је мрежу осми пут на 11 мечева! Српски репрезентативац по томе остаје најуспешнији голман најјачих европских лига.

Највише захваљујући томе Ремс је при самом врху табеле Лиге 1, а податак да је Рајковић примио два гола мање од голмана надмоћног Пари сен Жермена довољно говори.

Први чувар мреже Светаца Кејлор Навас стајао је на голу на осам првенствених мечева, Алваро Арвеола на три док није отишао у Реал на позајмицу, а Шпанац Серхио Рико и Пољак Марчин Булка на по једном.

Остали наши играчи у земљи Гала не истичу се толико, али најважније је да већина игра. Капитен Стразбура Стефан Митровић предводио је другове до 74. минута кад је замењен, а у 23. минуту добио је жути картон, на крају победа над Нимом (4:1).

У тријумфу Монпељеа над Тулузом (3:0) Михаило Ристић ушао је у игру у 82. минуту, док је Петар Шкулетић остао на клупи.

Семафор 13. кола Лиге 1:
Рен – Амијен 3:1 (Уноу 39, Нијанг 62, Рафиња 79. једанаестерац – Жираси 35)
Нант – Сент Етјен 2:3 (Блас 14, Луза 26 – Трауко 22, Буанга 34, 67)
Монпеље – Тулуз 3:0 (Лаборд 43, Ле Талек 59, Саваније 75)
Марсељ – Лион
Субота:
Брест – ПСЖ 1:2 (Грандсир 72 – Ди Марија 39, Икарди 85)
Монако – Дижон 1:0 (Головин 42)
Лил – Мец 0:0
Стразбур – Ним 4:1 (Ажорк 14, Мотиба 45+2, 85, Ленард 70 – Филпото 48)
Ремс – Анже 0:0
Петак:
Ница – Бордо 1:1 (Мелоу 27 – Бријан 49. једанаестерац)
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deki
Je li ga vi to namećete Tumbi?
Željko Pavlović
Clean sheets? Bravo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.