Почетна / Фудбал / Велика петорка

Казна за симулирање пенала 2.000 евра

Рикардо Монтоливо (34) решио је, невољно, да заврши играчку каријеру, а за то је оптужио челнике бившег клуба, Милана
ФОТО: EPA/JUSTIN LANE

Дисциплинска комисија Серије А објавила је списак суспендованих и кажњених, а међу једанаесторицом који ће пропустити наредни меч налази се и штопер СПАЛ-а Ненад Томовић.

Међутим, много интересантније је нешто друго: нападач Фјорентине Рикардо Сотил кажњен је новчано, са 2.000 евра, због тога што је на мечу са Каљаријем покушао да симулирањем изнуди једанаестерац.

Рикардо Монтоливо (34) решио је, невољно, да заврши играчку каријеру, а за то је оптужио челнике бившег клуба, Милана.

Њему је летос истекао уговор са росо-нерима, нису желели да продуже сарадњу, а у међувремену није могао да пронађе други ангажман, и тако...

- Милан ме је натерао да престанем да играм – каже везиста који је 66 пута био репрезентативац Италије. – Жао ми је само што нисам добио прилику да се после седам година опростим од навијача.

Иза њега је 348 мечева и 25 голова у Серија А у дресу Аталанте, Фјорентине и Милана.

Криза дрма Наполи, а како то обично бива, неко вреба прилику да то искористи.

У питању је спортски директор Милана Паоло Малдини који жели њиховог тренера, а бившег Милана, Карла Анћелотија, да врати међу росо-нере.

Анћелоти је у свађи са Де Лаурентисом због тога што је подржао играче, па му сви предвиђају отказ.

Што се тиче Милана, он је играчка (од 1987. до 1992) и тренерска (2001-2009) легенда клуба, као играч освојио је седам, а тренер девет великих трофеја.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bmx
A kad neymar simulira to je ok

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.