Почетна / Фудбал / Велика петорка

Десет голова Бајерна и Борусије (ВИДЕО)

Бајерн је остварио осму победу и четврти је на табели са 27 бодова. Вердер је претрпео седми пораз и заузима 15. место на табели са 14 бодова
ФОТО: Бета/АП

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су данас на свом терену Вердер из Бремена са 6:1, у утакмици 15. кола Бундеслиге и прекинули низ од два пораза.

Вердер је повео у 24. минуту голом Милота Рашице, а после тога шампион Немачке постигао је шест голова. Троструки стрелац био је Филипе Кутињо, који је голове постигао у 45, 63. и 78. минуту, док је два гола постигао Роберт Левандовски, у четвртом минуту надокнаде првог полувремена и у 72. минуту. Стрелац је био и Томас Милер у 75. минуту. Левандовски је први стрелац лиге са 18 голова.

Фудбалери Борусије из Дортмунда победили су као гости Мајнц са 4:0. Први гол у 32. минуту постигао је Марко Ројс, а предност је удвостручио Џејдон Санчо у 66. минуту. Три минута касније Торган Азар постигао је гол, а коначан резултат поставио је Нико Шулц у 84. минуту.

Фудбалери Келна победили су на свом терену Бајер из Леверкузена са 2:0. Голове су постигли Јон Кордоба у 73. минуту и Себастијан Борнау у 84. минуту.

Келн је остварио трећу победу у првенству и претпоследњи је на табели са 11 бодова. Бајер је прекинуо низ добрих резултата и седми је са 25 бодова.

У осталим утакмицама Херта је на свом терену победила Фрајбург са 1:0, а Падерборн и Унион Берлин одиграли су нерешено 1:1.

Фудбалери Лајпцига победили су данас у гостима екипу Диселдорфа са 3:0, у утакмици 15. кола немачке Бундеслиге.

Патрик Шик донео је предност Лајпцигу већ у другом минуту, на 2:0 повисио је Тимо Вернер у 58. минуту са пенала, а коначан резултат поставио је Норди Мукиеле у 75. минуту.  

Листа стрелаца Бундеслиге: 18 - Левандовски (Бајерн), 16 - Вернер (Лајпциг), 10 - Хенингс (Фортуна).

Семафор 15. кола Бундеслиге:

Петак:

Хофенхајм – Аугзбург 2:4 (Сков 14, Локадиа 80 - Макс 11, 51. једанаестерац, Јенсен 56. Лаго 85)

Субота:

Бајерн – Вердер 6:1 (Коутињо 45, 63, 78, Левандовски 45+4, 72, Милер 75 - Рашица 24)

Херта – Фрајбург 1:0 (Дарида 53)

Мајнц – Борусија Дортмунд 0:4 (Ројс 32, Санчо 66, Азар 69, Шулц 84)

Келн – Бајер Леверкузен 2:0 (Кордоба 73, Борнау 84)

Падерборн – Унион Берлин 1:1 (Прогер 33 -Ингвартсен 7).

Фортуна – Лајпциг 0:3 (Шик 2, Вернер 58. једанаестерац, Мукеле 75)

Недеља:

15.30: Волфзбург – Борусија Менхенгладбах

18.00: Шалке – Ајнтрахт

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX
Eto,a barabe se smejale Zvezdi zbog 6 golova koje je primila od Bavaraca! Znate li koliko je Verder jak i kvalitetan kao tim? Zato su u Nemackoj krcati stadioni stalno,ujednacen kvalitet timova i svako kolo je neizvesno.To je za nas utopija. Kod nas da Partizan ili Zvezda budu peti ili sesti,izbio bi rat.
Robby
U Nemackoj je dozvoljeno da Bayern bude npr cetvrti, to kod nas je STROGO zabranjeno, e tu jerazlika kad igramo sa njima!
Bolje
0:6 protiv bajerna nego 0;6 protiv dinama iz drezdena kao partizan. Bolje 0:5 od totenhema nego 0:5 od dinama iz zagreba kao partizan..bolje je sve nego 5 komada od petah tikve u beogradu. Ej PUČE petah TIKVA... bolje 0:18 protiv totenhema i bajerna u golovima nego 0:18 u bodovima i zadnje mesto u celoj ligi sampiona kao partizan 2010. "Rekorderi" iz lavora.. na tabelo su na -11 a u vecitom derbiju su na - 29 u pobedama i na -55 u golovima...hladna neka ulica ta humska majku mu...
Севера део
А,када су били четврти?Мислим на Бајерн.Разлика је у томе што су се овде глодари смејали Звезди што је примила 6 комада од Бајерна,а нико се није потресао у Немачкој што је Вердер примио исто толико,или Тотенхем један више.Када се схвати да је то само спорт,биће нам боље.А,ко је бранио партизану да прође даље у лиги Европе?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.