Почетна / Фудбал / Велика петорка

Дејан Јовељић се сели у Лидс

Искусни аргентински стручњак је од челника клуба тражио му се доведе нападач који ће моћи да замени Нкетија
ФОТО: ЕПА/Филип Сингер

Дејан Јовељић је летос стигао у Ајнтрахт као замена за Луку Јовића. Млади репрезентативац Србије и накедашњи нападач Црвене звезде није успео да се избори за минутажу, јер су поред њега у клуб дошли Дост и Андре Силва, а ту је и Пасијенса, па су онуи отоком првог дела сезоне били у предности.

Према писању енглеских медија српски нападач би у јануарском прелазном року могао да се пресели у Лидс на позајмицу до краја сезоне. Екипа са Еланд роуда се бори за једно од прва два места која воде у Премијер лигу, а нападач им је преко потребан, јер су из Арсенала одлучили да са позајмице повуку Едија Нкетија, који је на 13 мечева постигао исто толико голова.

Искусни аргентински стручњак је од челника клуба тражио му се доведе нападач који ће моћи да замени Нкетија. Поред Дејана Јовељића на тој листи се налазе Рајан Бустер из Ливерпула, Мојзе Кен из Евертона, који је скуп плаћен Јувентусу и млади репрезентативац Енглеске и члан Тотенхема Трој Парот.

Дејан Јовељић је у претходних шест месеци у дресу Ајтрахта одиграо десет мечева, односно укушпно 200 минута и постигао је један гол у квалификацијама за Лигу Европе.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Joveljic bi se najbolje snasao u holandskoj ligi, za Englesku i Nemacku nema dovoljno snage.
@Pedja
Da velika greska ako ode u Englesku to je kraj. Proci ce kao Lazar Markovic ...Holandija i Belgija su za njega.
Peca
Decko je previse fizicki slab za Nemacku i Englesku ligu. Mozda bi mogao da proba Spansku ligu, tipa Leganjes, Hetafe... Ovako, i dalje samo peru pare kroz njega, a on ce nestati vrlo brzo.
hahahaha
Najcenjeniji novinari su ga stavili iznad Pavlovica u nagradi za Zlatnog decaka, ali sta oni znaju, Partizan ima drugu najbolju skolu sveta, ipak Mitrovic kida u toj istoj ligi gde Joveljic ide na pozajmicu. Real i Barsa se otimaju za Mitrovica, kazu i Bajern, Siti i Liverpul takodje.
Željko Pavlović
Jeste.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.