Почетна / Фудбал / Велика петорка

У Енглеској остаје на снази испадање из лиге и пласман у виши ранг

ЕФЛ је потврдила да 51 одсто клубова из сваке лиге - Чемпионшипа, Лиге Један или Лиге Два морају да се сложе о прекиду такмичења
ФОТО: EPA/PETER POWELL

Клубови из Енглеске фудбалске лиге (ЕФЛ) ће и даље испадати из лиге и ићи у виши ранг такмичења у случају да се сезона прекине због пандемије корона вируса.

Како је данас пренео Би-Би-Си (ББЦ), плеј-оф би се свакако играо, али не са више од четири екипе.

ЕФЛ је потврдила да 51 одсто клубова из сваке лиге - Чемпионшипа, Лиге Један или Лиге Два морају да се сложе о прекиду такмичења.

То би могло да омогући да се прекине такмичење у трећој лиги - Лиги Један, у којој клубови не могу да постигну договор.

Преговори су заустављени прошле недеље након што је шест клубова навело да желе да заврше сезону.

Сваки глас ће бити пресудан, пошто та лига сада броји 23 клуба, откако је избачен Бери.

Претходно, клубови четврте лиге - Лиге Два, изгласали су 15. маја да се сезона прекине и предложили су да ниједан клуб не испадне из лиге.

Међутим, ЕФЛ је после састанка саопштила да је "испадање из све три лиге неопходно за интегритет такмичења".

Клубови из друге лиге - Чемпионшипа, желе да одиграју сезону до краја.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo.
mister no
ovi englezi glupi ... treba da im dodje lazovic tamo da ih sredi pa bi i javor i rad bili svake godine bili u premiershipu ... ahhh, zaboravih ... pa tamo ne igra partizan pa nema ni kome da poklanja bodove ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.