Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић: Не знам на основу чега клуб може да ме казни

Челници Војводине су најавили покретање дисциплинског поступка против шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, он је јуче бурно реаговао
ФОТО: И. Веселинов

Не знам на основу чега управа може да ме казни, односно шта сам то погрешно урадио –упитао се Лалатовић.- Уговор истиче за два месеца и, ако чланови УО не желе да га продужимо, то не мора да се догоди. У Војводини бих остао само у случају да то сви желе, никако у случају да је  један део управе за то, а други није. Нема потребе да се тај поступак најављује пред битну утакмицу с Партизаном и да се тиме ремети фокус играча, јер су они за мене везани, баш као и ја за њих. Кажем: ништа нисам урадио! Једина моја грешка је што сам у медије изнео проблеме и тражио плате за запослене у клубу. У  то време нису стизале на време и запослени, баш као и играчи, тражили су то и очекивали од мене. Знам да то није на мени, али тврдим и то да ни на један начин нисам наштетио Војводини.

Потпитања тренеру црвено-белих није требало постављати.

- Не знам да ли ћу да будем кажњен или не, јер, понављам, нико ми баш ништа није рекао, нити сам било с ким о свему разговарао. Извињавам се ако сам било кога и било којом изговореном реченицом узнемирио, али подсетио бих на то да сам најуспешнији тренер по броју победа у историји клуба и човек који кида своје здравље у свакој утакмици. Прихватам покушај да ме казне, ако имају аргументе за тако нешто. Не бих волео да улазимо у даљу полемику, волео бих да из Новог Сада одем у миру и тихо. Овај клуб јако волим и с њим сам исписао део његове историје. По мени, не постоји разлог за покретање најављеног поступка и то је нешто што није ни требало да изађе у јавност, већ да седнемо, о свему поразговарамо у ужем кругу и да се Србија тиме не бави – додао је Лалатовић

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rekoh nekoliko puta
Ovaj gde god je radio, iza sebe je ostavio raspad sistema. Neverovatno je koliko je u stanju na poremeti sve međuljudske odnose, gde god da se pojavi..
E baš to htedoh reći
Od Laleta nema poštenijeg, ovoga mu krsta!
Zivota
Ma kako da ne, postenje i pravda prosto izbijaju iz njega! Ovoga mu krsta.
Прикажи још одговора
posmatrac
Neverovatno koliko je ovaj covek samohvalisav. Sta bi tek radio da je nesto vise uradio kao trener. U svim klubovima gde je bio drugi treneri koji su pre njega bili u tom klubu ili posle njega postizali su bolje rezultate od njega.On samo preti,vredja i nema nista sportskog i fer ponasanja u sebi.Kakav je samo fijasko napravio sa mladom reprezentacijom koja je ustvari bila kombinacija igraca koji su bili omladinskih prvaka Evrope i omladinskih prvaka sveta a dobio je tu sansu izvansportskim putem prizemnim udvaranjem.
ne
napredak se bas bori za evropu. jeste da, radnicki je i dalje drugi, vojvodina je isto uzimala kup i bila druga redovno itd. zna se ko drzi savez jos od mirka marjanovica i kome ne odgovara lalatovic jer ima tri pobede u nizu protiv njih, a sad ce uzeti mozda i cetvrtu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.