Почетна / Фудбал / Војводина

Стојановић одбацује оптужбе: Сви знају да има уговор са Вероном

Стеван Дика Стојановић, капитен и голман генерације Црвене звезде која је 1991. године у Барију освојила титулу првака Европе, обављао је функцију спортског директора црвено-белих, док је председник био Драган Стојковић Пикси.

Касније се поново посветио менаџерству, а јуче се нашао на мети Радета Крунића због незавршеног трансфера у Војводину.

Мени је испод части да се препуцавам са Крунићем. Немам никакве везе што није прешао у Војводину. Он је преговарао са Новосађанима са својим менаџером и не знам зашто мене уплиће у причу. Завршио сам му трансфер из Доњег Срема у Верону прошлог лета и ту се моја прича са њим завршава – каже Стеван Стојановић.

Некадашњи чувар мреже Црвене звезде истиче да Раде Крунић не може да пређе у Војводину, као што није претходно ни у редове шампиона Србије, због уговора са италијанским прволигашем.

Питајте челнике Војводине и Црвене звезде због чега нису могли да доведу Крунића. Сви су видели да он има уговор са Вероном. Њега су на овакве прозивке наговорили менаџери који нису успели да га одведу у Војводину. Не узимам му ипак, за зло што ме прозива, освестиће се, само нека се зна да му нисам проблем – закључио је Стојановић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bamboo
Kakav mulj od sporta... zvezda, partizan, menadžerski lešinari, razni mali i veliki terzići i karadžići, vanserijski talenti dokazani u svim novinama, na svim splavovima, po svim kafanama, svuda sem na terenu... krimainalci su za njih gospoda ljudi, pošteni lopovi.
милош
а у српском фудбалу све поштењачина до поштењачине Терза, Зека,Толе, Алексић....
Zex
Krunicev menadzer je Joca Radonjic glavom i bradom! Poznati "postenjacina " koji je u konfliktu sa svima iz srpskog fudbal! A posto je on jedini licni i odgovorni savetnik Krunica, on je kriv sto mali nigde ne igra! Jer svi kazu da malom iza ledja radi i da trazi veliku lovu iza ledja i naravno da malog Krunica sad nece niko jer su culi sta Joca radi i sa njim niko nece da prica, on je ucenjivao Veronu sa velikim parama i jos neke ljude, ucenjivao Zvezdu pa posle Uzeo pare na brzaka od naivnog Kolarova. A ovaj Kolarov se sad ceska po glavi u sta je upao
Neko
Ovaj mali treba da ustane kad kaze Dikino ime! Nek ide u Bosnu
Dzambo
Mnogo puta se Dika Stojanovic provlaci kroz price razne kako sabotira kako druge tako i Zvezdu....gde ima dima, ima i vatre....
Ja te pjesmom zovem
Dika je legenda i veliko ime, ovaj mali Krunic treba da ustane kad kaze njegovo ime. Zbog svojih losih savjetnika ce upropastiti fudbalsu karijeru i biti niko i nista u Bosni , a najgori mu je neprijatelj njegov menadzer Joca koji ga drzi kao roba
Baba Stevka
Jasta more!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.