Почетна / Фудбал / Војводина

Џон Мери: Желим да оставим дубок траг у Војводини, нећу изневерити навијаче

"Остао сам без речи када су ме навијачи онако лепо дочекали на првој пријатељској утакмици. Искрено, нисам то очекивао, али сам се осећао фантастично".
ФОТО: ФК Војводина

Камерунац Џон Мери стигао је са Тајланда као ново појачање Војводине. За сајт новосадског клуба говорио је о новој фудбалској средини.

Први пут сте у Европи, конкретно у Србији, какве су ваше прве импресије о Војводини, новим саиграчима...

- Слободно могу да кажем-сјајне. Војводина је, очигледно добро организован клуб, на високо професионалном нивоу. Нови другари су ме, од првог тренинга, примили као брата и због тога сам јако срећан. Не осећам никакву завист или нетрпељивост што ми пуно значи. Због тога сам им неизмерно захвалан, а ја ћу, са моје стране, вредно и предано радити, како би оправдао поверење које ми је, позивом у Војводину, указано. Тренери су фантастични, види се да су велики професионалци и зналци фудбала. Од њих ћу, сигурно, много научити јер желим да напредујем.

Навијачи Војводине добро прихватају странце, посебно играче из Африке. Њихов највећи љубимац био је ваш сународник Оумару Абубакар, па стога од вас очекују, да га достојно замените. Можете ли успети у томе?

- Знам за Абубакара, какав је играч и шта је све учинио за Војводину. Биће тешко заменити га, али ја ћу сигурно дати све од себе да не разочарам све који верују у мене. Остао сам без речи када су ме навијачи онако лепо дочекали на првој пријатељској утакмици. Искрено, нисам то очекивао, али сам се осећао фантастично. Поручујем им да их нећу изневерити. Волео бих да имам сличан пут као Абу. Желим да оставим дубок траг у Војводини, да ме памте по добру и да, касније, наставим каријеру у неком великом европском клубу.

Очекујете ли да ћете се ускоро придружити екипи на припремама у Турској ?

- Постоје још неки административни проблеми и ако се они реше, отпутоваћу у Белек. Ја сам потпуно спреман, тренирам свакоднево, па и ако не отпутујем у Турску, неће бити катастрофа. Бићу потпуно фит до повратка екипе у Нови Сад.

 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kiZZo fkV 1914
Dzon je ono sto nam treba, jos od doba Drakulica nismo imali takvog igraca,zato smo uvek mnogo vise bodova gubili na Karadjordju jer nema ko da ugura loptu u gol a toliko sansi-e,od sad ima da punimo kuci svakoga,bar po tri komada,a,Bogu hvala imace ko da ga proigrava !!!
007
odličan igrač bolji tehničar ali malo sporiji od abua a s obzirom da mu je tek 21 super investicija.
Chiske
jeste dosta sporiji ali mislim da je tvrdji i jaci od Abua, zna odlicno da igra glavom...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.