Почетна / Фудбал / Војводина

Војводина части: Бесплатан улаз на реванш меч против МТК-а

Из Војводине су у понедељак најавили да ће улазнице за реванш утакмицу првог кола квалификација за Лигу Европе против МТК коштати 200, 300 и 500 динара

У уторак је ипак, на иницијативу председника клуба Зорана Шћепановића, одлучено да улаз на стадион „Карађорђе” буде слободан, али како прописи предвиђају, уз бесплатне улазнице.

Благајне новосадског стадиона на западној трибини радиће у среду од 10 часова, а на источној од 18 часова и сви заинтересовани моћи ће да подигну бесплатне улазнице.

Мађарским навијачима драгоцено парче хартије биће дељено у среду од 18 сати на источној трибини поред тениских терена.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

prevareni navijac
Sramota,danas pre podne u 10 i 30h dosao sam sa sinom da podignem karte za revans mec vose i mtk,na stadion,,Karadjordje,,zato sto u zurnalu stoji obavestenje da se dele u sredu karte besplatne od 10 ujutru.Kad ono ima sta i da vidim-zatvorene sve blagajne.Hteo sam da izbegnem guzvu i toplotni udar popodne i da sa sinom od 8god.podignem karte.Poljubio sam vrata i otisao razocaran kuci.I nisam samo ja bio razocaran-sto je jos gore moj sin se razocarao i nikako mu nisam mogao objasniti zasto nismo podigli karte.Upravo kluba-sramoti se,stidi-izdala si dva verna navijaca.Od sada pa nadalje ne pada mi napamet da idem vise na utakmice.Lazovi i prevaranti.A mozda su karte otisle na drugu stranu pa opet nesto smrdi na mucku i prevaru.Verovatno nema sta da se deli cim su blagajne zatvorene.Uprava napolje a Vosi sve najbolje.
slaninar
Verni navijac pogleda zvanican sajt i procita da se karte dele na dan utakmice i ne napada odmah sve. Nije da pametujem ali neosnovane su uvrede na racun kluba.
aci
Druze ,karte se dele na DAN utakmice , dakle sutra u cetvrtak .. ne znam gde si procitao da se danas dele karte ...
slaninar
I da, ajmo ne samo Novosadjani vec svi simpatizeri Vojvodine! Igra Vosa! Mi smo jedno to je nasa snaga!
slaninar
I kao i uvek... blizanci komentarisu sve i vesti u kojima se ne spominju...strasno... vi nemate neko svoje vesti za komentarisanje? Dodjem ovde da procitam nesto o mojoj Vosi i da vidim sta ljudi koji postuju Vosu pisu o njoj i naletim na prepucavanje blizanaca. Sta me briga ko je od vas otvorio kapije i koliko je kojih bilo na stadionu. Pisite to na vasim vestima. A ovo ostavite nama... Stvar kucnog vaspitanja....
100% Novosadjanin
Sta oni znaju sta je stvar kucnog vaspitanja...
fcv
Lepo kaže ona stara narodna, Ne laje kera sebe radi već da je selo čuje...
Gravediggaz
Novosadjani, a i ostali, nadam se da cete prepoznati trenutak i doci da pomognete klubu. Oni Madjari, videli smo, uvek igraje pred praznim stadionom, pa im ne bi bilo svejedno da igraju pred 7-8 hiljada. Kao da Boze moj ima nesto pametnije da se radi po Novom Sadu.
Ja
Kako i gde da podignem ulaznicu za zapad?Jel na istom mestu se prodaje za zapad (od 10h) i za istok (od 18 h)?Ja sam tako skontao.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.