Почетна / Фудбал / Војводина

Мирко Иванић: Нећу у Звезду, зар ривале да појачавам

Фудбалер Војводине Мирко Иванић рекао је да нема намеру да у летњем прелазном року појача Црвену звезду.
ФОТО: О. Адемовски

Већ се писало о томе и већ сам рекао. Војводина је мој клуб и не бих да појачавам ривале. Дакле, нећу у Звезду – рекао је Иванић новинарима у Торину.

Војводина је у четвртак увече као гост савладала Сампдорију са 4:0 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европа.

Иванић је казао да је његова екипа одиграла „перфектно” против Сампдорије.

Али, имали смо и среће, Бог нас је погледао – додао је он.

Према његовим речима, Војводина је победила јер је то више желела од противника.

Постигли смо погодак на време. После тога смо видели да можемо да играмо, опустили смо се, уживали. Мислим да смо добили зато што смо више желели победу – рекао је Иванић.

Иванић је, као и цео тим Војводине, добио овације навијача Сампдорије на крају утакмице.

То је сан сваког играча, не знам шта да кажем – истакао је везни фудбалер српског клуба.

Реванш ће се играти у четвртак у Новом Саду.

 

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Budo
Isto to su pricali i Skuletic i Vulicevic i kvazi Trajkovic kako se kunu u Vosu za ceo zivot i onda za sicu odu u Partizan. Ne verujemo nikome... Vosa ne dobija pare kako god da se okrene...Otisli su Gacinovic i Babic za sicu,a prodali ih za milione,Poletanovic i Radoja ista prica.
Jos 1 transfer koji se trazi
Treba pobedu Vojvodine pripisati Crvenoj zvezdi, pa da ona nastavi takmicenje i doceka Sampdoriju na prepunom stadionu. Drzava treba da zauzme taj stav i da potrebne garancije.
Borat iz Tunguzije
Sva sreca pa sam video gomilu faca u Ns, zna se cijih "navijaca", koji su ko pokisli ispratili pobedu Vose. Sramota za Novi Sad!
007
Mićo velemajstore tako igra i ponaša se pravi VOJVODINAŠ kao i tvoj slavni prethodnik veliki TOZA koji je dok je služio jna morao da kao i svi veliki igrači tog doba igra za partizan rekao da mu je drago što je pomogao klubu sa 15 golova u prvenstvu i jednim u finalu kupa koji su osvojili,da ne može bez svoje voljene VOJVODINE u koju se vratio a posle nje otišao u sampdoriu i celi svet,te će tako njegovim stazama i MIĆA koji oma treba da debituje za A selekciju jer je to ona dugo čekana DESETKA.BRAVO VOJVODINO NAŠA
aaaaaaaaauuuuuuuuuuu
Mali polako visoko si poletijo
Marko NS
Nećete ga uzeti neće vam pomoći ni vaši plaćeni novinari ni menadžeri a ni političari ,momak zna šta je lokalpatriotizam i odanost klubu
AUAUAUAUAUAU
poletijo??? cime??? vazduplohovom???

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.