Почетна / Фудбал / Војводина

Загорчић: На добром смо путу, нисам незадовољан

Тренер Војводине Златомир Загорчић изјавио је да је његова екипа испала од квалитетнијег ривала и да је Викторија Плзењ у две утакмице показала да је јача, те да је заслужено обезбедила пласман у Лигу Европе
ФОТО: Н. Неговановић

Загорчић је на конференцији за новинаре по завршетку утакмице у којој је Војводина поражена од Викторије са 2:0 рекао да нема шта да замери играчима.

На питање новинара да ли би исход утакмице био другачији да је Иванић уместо стативе погодио мрежу, Загорчић је рекао да би ток меча сигурно био другачији.

Кад сумирам наше учешће у квалификацијама за Лигу Европе морам рећи да нисам незадовољан, показали смо одређени квалитет и види се да смо на добром путу – закључио је Загорчић.

Тренер Викторије Карел Крејчи рекао је да је задовољан исходом утакмице и игром његовог тима који је са две победе обезбедио учешће у Лиги Европе.

Иако смо остварили победу, није било нимало лако. Имали смо и мало среће и тек после постигнутог гола могли смо да играмо мирније – рекао је Крејчи.

Он је посебно истакао да је пријатно изненађен игром коју су пружили нападачи Војводине за које је казао да су изузетно квалитетни фудбалери.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

slaninar
kako bi nas fudbal provetao bez blizanaca... no i taj dan ce svanuti... puni ste mrznje ljudi... a sto se tice ove teme i ja mislim da smo na dobrom putu, ovo je mlada i ima vremen za njih samo pametno. ispali smo od jako dobre ekipe, po meni mislim i najbolje koja je igrala u novom sadu u novijoj istoriji. dobro organizovani, jaki u duelu, tehnicki potkovani. nema cega da se sramotimo. treba im cestitati i pozeleti puno srece u nastavku, a mi da nastavimo da radimo i docice rezultati...
Opsesija
@slaninar. Jedini sport u kom je Vojvodina institucija jeste odbojka. Tu vam skidam kapu-respekt. Ali u fudbalu ste u odnosu na Zvezdu i Partizan po uspesima i rezultatima mrav, iako ste ranije osnovani. To je elementarna istorijska cinjenica i to znaju i cigan i grobar i slaninar samo sto vi to pokusavate da potisnete u sebi a to se naziva KOMPLEKS. Otuda proistice tolika mrznja prema nevaljalim bg blizancima i kukanje da je za svaku titulu tih klubova zasluzna drzava, sponzori, sudije, Tole, vanzemaljci a ni slucajno sastav ekipe koji je jaci od sastava Vojvodine.
slaninar
pa spominjem vas jer na svakoj vesti o vojvodini pocnete vi blizanci da se prepucavate. a o velicina kluba koliki je VOJVODINA molim te nemoj ti govoriti. zali boze tog perioda komunizma kada ste vi nastali i unistili ostale klubove jer boze moj mora se za partiske klubove navijati. ja sam ponosan sto nisam deo tog sivila, sto navijam za klub koji volim a ne koji mi je nametnu i koji prebrojava titule o kojima me iskreno mrzi da pisem sada. svaka cast svim ljudima koji navijaju i podrzavaju klubove iz svog mesta. to su ljudi koji znaju sta vredi. a da nemate pomoc drzave ne bi namirisali tituli. sta mislis da se VOSI prastaju dugovi i puni kasa drzavnim parama? da je nama sponzor gasprom, nis, telekom, lav, jelen? ali ne sme jer ste vi stub srpsva jel da? pa bre imam 5x veci budzet od nas i jel se to vidi? i dalje vam treba sudije i savez da bi bili prvi. tako da mani se tih komentara. VOJVODINA JE INSTITUCIJA
Прикажи још одговора
Gravediggaz
Prikazali ste palanacki fudbal, gde svako igra za sebe. Valjda se svi igraci prodaju. Soliranja, zakasnela dodavanja, nepreciznost u sansama...
aci
Gledaj svoje dvoriste i kako ste vi odigrali ..
glava
Jeste,videli smo to u ove dve tekme.Vi ste samo jedna mala filijala državnog projekta...
Voša,Čuka i cz
Ipak se moramo nakloniti Partizanu uz sve propuste.A da im je tek Gasprom sponzor ?
cuj ovog ovog
Mi smo otišli u LE zato što smo stigli do 4 kola LŠ a vi ste ispali u 1 kolu LE o Kairata, šta bi vama uradila steaua ili Bate...
Baba bi bila deda kada bi imala...
A tek da im je privatni vlasnik u nekom normalnom državnom sistemu u kojem se poštuju zakoni? Ih, gde bi im kraj bio!
Прикажи још одговора
na zadnjem sjedistu moga auta
Na dobrom ste putu,da rasprodate tim i krenete da pravite tim od nule.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.