Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић суспендован три месеца: Очигледно је да некоме сметам!

Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је збуњен и изненађен због тромесечне суспензије, коју му је изрекла Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС).
ФОТО: М. Јелисавчић Пико

Лалатовића су камере снимиле како се са неким вербално препуцава и користи грубе псовке, док је водио Борац, а након победе те екипе 1. новембра против Радничког у Нишу у Супер лиги.

Нек иде њима на част, савест ми је чиста. Очигледно је да некоме сметам, збуњен сам, непријатно изненађен. Имао сам условну казну која је прошла. Да сам то урадио под условном, разумео бих оволику казну, али условна је прошла – рекао је Лалатовић.

Он је казао да би разумео високу казну да се сукобио са неким од званичних лица и додао да се судија и делегат нису жалили после утакмице.

Да је то урадио неки играч, тренер или делегат, разумео бих, али није, већ навијач, хулиган. Он ту није смео да буде. Не дозвољавам да ме неко псује, поготово не после велике победе каква је била у Нишу, а тек мајку, коју немам од 16. године – казао је Лалатовић.

Такође, истакао је да га чуди што је кажњен тек пошто је преузео Војводину, а не раније, јер се инцидент десио 1. новембра.

Можда некоме смета што сам успешан као тренер – додао је он.

Лалатовић је навео да ће се жалити, јер сматра да није заслужио толику казну, као и то да постоји „50 сведока”.

Апсолутно сам сигуран да нисам то заслужио, нисам се свађао са играчем, представником клуба или званичним лицем, већ сам узвраћао псовке хулиганима који су ме напали у рестриктивном простору.

Лалатовић је, такође, казао да овакав поступак Дисциплинске комисије не иде на руку српском фудбалу.

– Није чудо што тренери и играчи желе да побегну из Србије. Овде немаш коме да се жалиш, не знам шта да кажем... Збуњен сам и изненађен, али ако тако мора да буде... – рекао је Лалатовић.

Према његовим речима, требало је да буде кажњен онај ко је допустио навијачима да уђу у рестриктивни простор и вређају противничког тренера.

Лалатовић због суспензије неће моћи да буде на клупи Војводине на утакмицама против Младости, Партизана, Јагодине и Новог Пазара.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zebre
izdao si Borac i ostavio sve na cedilu ......
misa tumbas
Ovo je najveći narcis Srpskog fudbala. I u Zvezdi dok je bio...te on radi super Al mu smeta i nevalja ovo i ono ...sad isto ,cuj "jer sam uspešan trener"!!!
Slaninar-Jagodina
E tako lepi moji iz FSS nastavite tim putem jer za pametnije i ne znate. Čim se nešto lepo i pozitivno dešava(čitaj- dobri rezultati),tome treba brzo doskočiti jer će naša(vaša) pamet potonuti u naletu snage,znanja,volje i umeća itd."Brzo sakri i gurni pod tepih sve dobro da konkurenciju ne bi imali i trpeli jer treba još dugo vladati". NEKO VIČE U PAZOVI - "HOĆU DOVEKA U FOTELJI BITI,ONA ME JE RODILA,A NE ROĐENA MAJKA.VOLIM FOTELJU I NJOJ SE DIVIM JER MENI DOSTOJNIH NEMA.STVARNO TREBA BITI UMETNIK TAKVOG GLASA,DA SAM POMISLIŠ U OKRUŽENJU ISTOMIŠLJENIKA DA OD MENE VEĆEG MAGA NEMA. MA KAD POMISLIM SVE SU TO MOJA DECA(čitaj-Sava,Mrkela,Paun...)KOJA NI NOS ZNALA NE BI OBRISATI DA IH POD SVOJE SKUTE SAKUPIO NISAM. AVAJ,NIKO ME JOŠ DUGO SAVLADATI NEĆE JER SUJETA MOJA VAŽNIJA JE OD M A J KE S R B I JE !!! A VI DECO MALA ŠTO FUDBAL VOLITE GLEDAJTE U TV I PRATITE REAL,BARSU,SITI,ROMU, TAMO VAM JE FUDBAL, MENE OSTAVITE DA U FOTELJI SPAVAM....
Sone
Pre nego krenes da se cudis razmisli malo o svom ponasanju. Neko kao ti je uzor nekoj omladini i kao javna licnost nosis i vecu odgovornost. Ti, neko koji potice iz sportske porodice , bivsi kapiten velikog kluba kao sto je Zvezda ponasas se kao najveci djilkos koji je sisao sa neke planine. Samo za recnik koji si koristio u Nisu u toj nekoj sredjenoj Srbiji koju prizivas bi dobio godinu dana suspenzije lagano. A i nije ti prvi incident koliko se secam. Krusevac, Vozdovac , lista je poprilicno dugacka.
Nula
Sve se placa sve se vraca. Ti si se za ove dve godine (a pogotovo onu u CZ) nalajaa za sva vremena. Kad bi neko izvukao na Tapet sve tvoje izjave (gluposti), onda bi se roditelji zapitali gde i kod koga salju svoja deca. Ali to je bilo (gde i kako se salju deca) do 1991, mozda i 1995-6 (zbog atarog Rezima), a sad je sve zivo i divo zinulo za lovu i niko ne mari za Pedagogiju. Dakle samo smo krivi (demokratija takodze) sto je doslo do ovoga. Ovde mi neki kazu da sam IK%, neki da sam nadimak zasluzio, ali ja sma GORD na SVOJE DVE CERI, koje svakome u mom mestu kazu Dobro jutro , Dobar dan i tako dalje. A za sve to dobilu su i darove od starijih osoba. Ima li vas takvih , ako vas ima javite se.
Jedan
Svaka Vama čast, ali to o cemu Vi pišete, nema nikakve veze sa Lalatovićem. Čovek jedini ima hrabrost javno da izgovori, ono o čemu ostala raja priča u četiri zida. U njegovu stručnost ne sumnjam, dokazuje se kao mlad trener, i mislim da je njegov potencijalni uspeh krivac za ova tri meseca suspenzije. To što neko na psovku odreaguje, to je skroz sportski, a sa smo svi takvi, tj. da nismo kukavice, ne bi nam prosek plate bio 250-300 evra, u ovo vreme, kada je jedan televizor 3 puta skuplji od plate.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.