Почетна / Фудбал / Војводина

Војводина: У новој сезони ослањамо се на сопствене снаге

"Војводина више нема право да се игра својим именом и репутацијом трошећи огроман новац на довођење скупих појачања и тако клизи у финансијску пропаст"
ФОТО: О. Адемовски

Тим Војводине ће у новој сезони бити формиран искључиво од фудбалера који су поникли у Омладинској школи „црвено-белих“ и актуелног играчког кадра, наводи се на сајту клуба.

Војводина више нема право да се игра својим именом и репутацијом трошећи огроман новац на довођење скупих појачања и тако клизи у финансијску пропаст. План руководства Воше је да се клуб у наредном периоду стабилизује у сваком смислу и да афирмише младе и талентоване играче из своје школе. У том смислу су већ учињени конкретни кораци лиценцирањем фудбалера из омладинског и кадетског погона. Имамо пуно поверење у рад Бранислава Новаковића и његових сарадника из Омладинске школе „Илија Пантелић“, а ову тврдњу не треба посебно поткрепљивати. Довољно је само да видите број наших играча у млађим репрезентативним селекцијама Србије – каже спортски директор Младен Јованић.

Јованић је додао да ће неколицина играча наредну сезону провести на „каљењу“ у другим клубовима.

Реч је о голману Емилу Роцкову који ће на двојну регистрацију бранити за Слогу из Темерина и Георгију Илићу за кога још увек тражимо клуб. Играње на такозвану двојну регистрацију значи да их Војводина у сваком моменту, уколико то потребе тима изискују, може вратити у погон. Милан Спремо је на позајмици у новосадском Пролетеру у чијим редовима ће провести наредних годину дана – закључује Јованић.

Новаковић поново „црвено-бели“

Дете Војводине и сад већ бивши члан Спартака, Слободан-Боба Новаковић од среде ће поново бити у свом црвено-белом дресу. Управа клуба и одлични везиста постигли су договор па ће Новаковић појачати конкуренцију у везном реду Војводине.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Zato ste i popili 4-0 od amatera, tako samo spustate i imidz kluba i cenu svim igracima. A apsolutno NIKO vam ne trazi da trosite "ogroman novac" (pazi samo izraz haha) nego da u isto vreme razmatrate uvek razne jeftine igrace kojih ima na milione po svetu. Ali kad ne znate i nesposobni ste, sta da se radi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.