Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић: Махао сам врапцима, не гајимо илузије да ћемо бити прваци

Честитао је Ненад Лалатовић Црвеној звезди и колеги Божовићу на победи и после анализе утакмице осврнуо се на спорну ситуацију из 36. минута
ФОТО: Н. Неговановић

Ништа друго осим игре не бих коментарисао, јер би једва дочекали да ме склоне на шест месеци. Прокоментарисао бих ону ситуацију, али нећу...

Гестикулирали сте окренути према свечаним ложама, коме је порука била упућена?

Да се нашалим као Гроф, махао сам врапцима. Нећу да кажем ништа, јер чекају моје грешке. Ту је црна тачка, па ћемо да видимо. Не желим да умањујем победу Црвене звезде. Како је одиграла друго полувреме ме је смирило, можда бих сада био нервознији у супротном.

Уз напомену да се не може до победе над Црвеном звездом у Београду кад се њеним играчима остави велики простор за акције, Лалатовић је нагласио:

Нисам направио тим да играмо из контре, дошао сам да се надигравам. Не занима ме ко је противник, држимо се наше филозофије. То нас је коштало. Звездини страни су показали квалитет. Личили смо на тим у последњих пола сата првог полувремена, били агресивни и стварали шансе.

За Војводину је, подвлачи Лалатовић, важно да победи у наредном колу.

Не гајимо илузије да будемо прваци, гледамо само следећу утакмицу. Најреалније је да шампион буде Звезда. Била је боља од нас 60 минута, а ми 30 од њих. Резултат је превисок, жао ми је наших навијача који су дошли у великом броју. Поносан сам на своје играче за све у овој сезони.

Коментари46
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

"vi sad osvojite titulu, ako vas nije sramota"
gde je sad onaj "majstor" MarkoNS da mi prica jos malo kako je vojvodina veliki i ozbiljan klub i kako ce da napada titulu?! jedini blizanci u ovoj drzavi ste vi koji ste sinoc igrali... crvena zvezdica i crvena sestrica! nedelju dana se u javnosti najavljuje pobeda nad vojvodinom koja sa sve naprednjackom upravom stize u rupu da skine gace... kako bi ovi brze bolje maskirali surovu istinu da Partizanu koji nece da im se skloni ne mogu ni da prismrde golu! jaca je i vojvodina igracki, samo sa ovim funkcionerima moze da bude jedino filijala terzomanima
zvezda srbija
lalo hvala! bolje ce se ziveti u srbiji zbog takvih kao sto si ti! zvezda je vecna dok su joj deca verna!
revolution
a onda dodje evropa i sezona kupanja.....najgore je sto pomislite da umete da igrate fudbal od ovolikih sklanjalica....a posle vas sampion malte oplete ...realno
slika sve govori
Dovoljno je pogledati ovu fotografiju. Zar se ovako ponasa i ovako izgleda trener porazene ekipe? Koje zadovoljstvo na faci!? I kome on to aplaudira?
Bgd
Jesi li pomislio da je možda ova fotografija nastala pre početka utakmice kada su navijači aplauzom dočekali Lalatovića? Naravno da nisi. Lakše je prosipati teorije zavere.
Ekica
6.25 kvota na Vosu koja je prva na tabeli sa tri primljena gola,u kladionici je dokaz da su oni sve znali pre tekme!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.