Почетна / Фудбал / Војводина

Реми „лала“ против новог прволигаша пред дерби са Звездом

Припремајући се за суботњи дерби са Црвеном звездом, шеф стручног штаба војводине Зоран Марић проверио је у овој утакмици форму играча са ширег списка кандидата за први тим
ФОТО: М. Спасојевић

Гости из Бачке Паланке пружили су јак отпор, посебно у другом полувремену, а пре тога, као што се и могло очекивати, Новосађани су имали иницијативу.

Пре водећег поготка Дринић, голман Паланчана, добио је двобој с Новаковићем, али у 14. минуту није успео да се одбрани. После напада са бока и центаршута, пред голом гостију најбоље се снашао Гргић и спретно довео Војводину у вођство.

У наставку, Бачка успоставила равнотежу и успела да стигне до изједначења у 51. минуту. Пре тог гола искусни Жакула није најспретније интервенисао и тако омогућио Вукановићу да у наставку акције пошаље лопту у мрежу.

Војводина – Бачка (БП) 1:1 (1:0)

Стрелци: Гргић у 14. минуту за Војводину, а Вукановић у 51. минуту за Бачку.

Нови Сад – СЦ „Вујадин Бошков“. Гледалаца: 100. Судија: Никола Радаковић (Нови Сад).

ВОЈВОДИНА: Јованић, Николић, Кочовић, Панков, Ђурић, Луковић, Букач, Гргић, Новаковић, Мојсиловић, Стојановић. Играли су још: Жакула, Зоговић, Живковић, Тумбасевић, Попара, Асани.

БАЧКА (БАЧКА ПАЛАНКА): Дринић, Мијић, Јевић, Радоја, С. Ивковић, Авакумовић, Ф. Бајић, Трифковић, Чековић, Клисура, Вукановић. Играли су још: Лабус, Ђ. Бајић, Аврић, Чалић, Зечевић, Р. Ивковић, Долић, Дукић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Napred Backa
Palancani moji razocarali ste me. Trebali ste da ugazite Vosu a vi sa drugim timom igrate :) Nema prastanja drzavnoj trojci "vojczvpfc"
Marko - Spartak SU
Koliko ste para dobili od pokrajine? Spale jedva sastavlja kraj sa krajem a vama pokrajina milion po milion. Drzavni projekat!
aci
Vojvodina drzavni klub??? Jel tebi sine dobro??!!
Прикажи још одговора
Zarutin
Sto Lacarak nije igrao?
Plava Garda 1989 - Backa Palanka
Zarutine bice da je ovo drugo :D
Zarutin
Jel' opet jurio zenske pa je negde pao ili ga je stigao neki muz?
Прикажи још одговора
pozz
САМО НАПРЕД БАЧКА!
Jovan Ilic
Moja Backa, zaboravljeni klub jer nas 26 godina nije bilo u drugoj ligi, a nekad smo sve redom gazili i Vosu iz kupa izbacili, u 1/4 finalu umalo i Hajduka iz Splita nakon produzetaka. 20 godina za redom u drugoj ligi, to je samo Borac Cacak uspeo. Jako mo je drago zbog moje Backe da se vratila. Palancani mi smo uz Backu svi smo! Dobra igra danas, lako smo mogli do pobede iako smo igrali bez pola igraca. Napred plavi!
Stefan BP
Bravo Backa! S pola snage na Vosinom bunjistu. Ajmo plavi do opstanka u PLS!!!
Stefan BP
Bez pola tima, ali vidim da je i Vosa igrala bez pola tima...
aci
E sad .. sa pola snage..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.