Почетна / Фудбал / Војводина

Војводина суспендовала и Мићина, после Мелега, Трујића и Ковачевића

Мићин се придружио списку суспендованих на коме се налазе Мелег, Трујић и Ковачевић
ФОТО: В. Марковић

За меч са Радником тренер Ненад Ванић неће моћи да рачуна на Петра Мићина. Одиграо је талентовани нападач солидно са Чукаричким. Мићин се придружио списку суспендованих на коме се налазе Мелег, Трујић и Ковачевић

– Не могу да верујем шта је у главама ових младих људи који су тек недавно закорачили на суперлигашку сцену. Последњи пример је Мићин који у ногама има занемарљиве минуте. Момак је дошао на разговор да тражи исписницу из њему знаних разлога. Не видим уопште разлог томе јер су према њему као и према осталим играчима измирене све обавезе – рекао је Драгослав Вуковић, председник Надзорног одбора Војводине.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dizel
Момак је дошао на разговор да тражи исписницу из њему знаних разлога. Не видим уопште разлог томе јер су према њему као и према осталим играчима измирене све обавезе – рекао је Драгослав i osta živ ZAŠTO STE TRUJIĆU DUŽNI 4000,00 AKO SU SVI ISPLAĆENI
007
skupštino reaguj pod hitno dozovi se pameti ili se raspuštaj da dođu bolji isposobniji da sačuvaju klub NAŠU PRAVU VELIKU VOJVODINU
idi begaj
To ti je, kao da si lopovu nalošio da viče:"držite lopova" da bi pravi lopov umakao sa ukradenim... u prevodu, BLANKO MENICA.
Dejan
Svi beze iz fkcg.Dno dna od kluba.
sjjdjejejd
Ne brinite, na scenu stupa direktor omladinske skole sa svojim skolovanim ljubimcima....
Bojan
Uskoro će ceo tim Vojvodine biti suspendovan. Smešno i žalosno. Očito da je u Vojvodini raspad sistema, tim više i ne postoji. Šteta, da Novi Sad nema jedan ozbiljan i jak tim.
FK Lakrdija - NS
Navijači svi do jednog beskičmenjaci i kukavice... novosađani SRAM VAS BILO!
Vi kao ne znate
Sigurno slucajno to uradio bez razloga. Verovatno da zaigra i u Barseloni dosao bi u istu situaciju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.