Почетна / Фудбал / Војводина

Ламберт вишак у Србији, добар за Финикс и Дрогбу, са њим стигли до седам победа и два ремија

После неколико месеци проведених у Новом Саду срећу је млади нападач потражио у још неколико српских суперлигаша
ФОТО: И. Тодоровић

Талентовани репрезентативац Јамајке Кевон Ламберт стигао је у Србију почетком године, али није имао среће да дебитује у Војводини.

После неколико месеци проведених у Новом Саду срећу је млади нападач потражио у још неколико српских суперлигаша. Ипак, места за њега није било, међутим уз помоћ српског стручњака Ивана Тодоровића стигао је у Финикс.

- Ламберта је на Јамајци пронашао Славиша Божичић, који је пре тога на моју препоруку преузео Монтего Бај јунајтет. Брзо је запазио Ламберта и убацио га у први тим. Сматрао је да ће напредовати ако дође у Србију, међутим после пар месеци проведених у Војводини млади репрезентативац Јамајке вратио се кући и потражио помоћ од мене. Довео сам га у Финикс директно преко Дидије Дрогбе. Преговарали смо, било је напорно, али су одлучили да га ангажују. Од Ламбертовог доласка, екипа је забележила седам победа и два ремија. То није случајно - каже Тодоровић.

Како се добар глас далеко чује, тако је и Тодоровић све чешће гост у фудбалским камповима на Јамајци.

- Идем често на Јамајку и тамо им помажем у раду са млађим категоријама. Не радим само са мушким екипама, већ и са женским. Тренинзи се некада организују и на плажи, што зна да буде забавно.   

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
ŠELDON WIČESTER kad ga VOŠA kojoj je nuđen 2016te nije htela ko ni LAMBERA isprašio je jenkije baš kako dolikuje njegovom prezimenu i ostavila ih bez SP prvi put od 86. TRINIDAĐANIN sad igra u MEXICU..umesto da je kao i JAMAJČANIN U VOŠI da bar budemo KARIBI U BIVŠEM PANONSKOM MORU
007
svi koji malo bolje znaju fudbal videli su na trenig utakmicama da je klasa al u VOŠI odavno mulj talasa tako je pored MERIJA oteran još jedan odličan igrač a da ne govorimo o zaradi kluba za godinu ,dve izlišno je pričati o omladincima iz naše škole koji nikad nisu šansu dobili a zaslužili su itekako...
Labud
Nasi cesto ne umeju da rade sa strancima i nemaju strpljenja da ih cekaju da se prilagode. Uostalom klubove listom vode kriminalci i lokalne kabadahije tako da nema sta bolje i da se ocekuje. Neki se snadju, uprkos tome.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.