Почетна / Фудбал / Војводина

Буач после 0:0 у Земуну: Ово је реалан резултат

Земун је данас угостио екипу Војводине у 13. колу Супер лиге Србије, а утакмица је завршена без голова
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Војводине Владимир Буач рекао је данас да је његова екипа слабо ушла у утакмицу и да је подела бодова реалан исход сусрета.

- Опет смо слабије ушли у меч и тако одиграли прво полувреме, а то је нешто што нам се понавља. У другом полувремену смо били бољи, али не довољно и онолико колико можемо у овом тренутку. Када се сагледа све што се дешавало на утакмици мислим да је резултат реалан - рекао је Буач.

Земун је данас угостио екипу Војводине у 13. колу Супер лиге Србије, а утакмица је завршена без голова.

Везни играч Војводине Стефан Цебара сложио се са својим тренером и рекао да је резултат био реалан.

- Мало смо били изненађени лошим стањем терена, али то није никакав алиби. Данас нам није био баш најбољи дан и резулат јесте реалан.

Војводина је тренутно друга на табели са 26 бодова, док је Земун десети са 14.

У наредном колу Војводина дочекује екипу Радничког из Ниша, док фудбалери Земуна путују за Крушевац где их очекује утакмица против Напретка.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
srbijagas je novi generalni sponzor VOŠE ,samo da se bajati ne ugradi MILION evra godišnje taman do leta kad stiže MANDARIĆ a onda czip. neće pomoći ni pućkavi,klempavi i raspevani zajedno
Kure
Buki pusti Parka, Bempaha i Francisa umesto Cebare, Vukasovica i Jovanovica. Neka igraju najbolji, a ne najpodobniji. Mnogi su kao i djumi bili upravu kad su rekli da Buki nije za trenera spreman, ali onda su Dundjini viber izmanipulanti skocili.
Bure
Buki jr odličan trener. I čovek.
007
Buki bio si vrlo dobar cfor i morao bi da nađeš nekog pravog strelca jer danas po Predinom izveštaju za dnevnik nijedna šansa nije bila i što ti Bempah i Afrija nisu ni na klupi a imaš I M. Zličića koji sad puni 18 g. i rešeta u omladincima te mu daj šansu kao što si i njegovom vršnjaku u odbrani Veselinoviću i rešićemo problem zvani gol
Žeza
Stvarno bi nešto trebalo uraditi jer VOJVODINA teško skoro nikako nestvara prilike iverovatno bi nesto trebalo promeniti u veznom redu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.