Почетна / Фудбал / Војводина

Србијагас уз Војводину!

У јеку преговори са реномираном компанијом, будућим генералним спонзором Лала
ФОТО: М. Спасојевић

Иако је прошло више од месец дана од када је на поновљеној седници Скупштине клуба речено да ће Војводина убрзо добити руководство на челу са председником Управног одбора, то се, ипак, није догодило.

Обезбеђено је, у међувремену, нормално фукционисање клуба, јер је, као прелазно решење, руковођење поверено комисији у саставу: Ненад Рончевић, Душан Влаовић, Драган Вељков, Милан Ђукић и Милан Ђурић. Поменута комисија је од Скупштине добила задатак да рашчисти финансијско и правно стање у Војводини.

У очекивању да се званично обелодани докле се стигло с тим пословима, који би ако не у потпуности онда бар донекле требало да расветле прилично замршену ситуацију, на другој страни се, наводно, воде важни разговори. То се у првом реду односи на план да Војводина коначно добије генералног спонзора како би се на тај начин решило горуће питање стабилног финансирања и одагнала страховања да најстаријем супелигашу прети гашење.

Према незваничним изворима, у току су преговори са Јавним предузећем „Србијагас”, угледеном компанијом чије седиште је у Новом Саду. У директним контактима руководству „Србијагаса” понуђено да на конкретан начин, потписивањем вишегодишњег уговора о пословној сарадњи, прискочи у помоћ посрнулом стогодишњаку.

За сада нико од званичника ни на једној ни на другој страни не жели јавно да коментарише оно о чему се у кулоарима прича, али нема сумње да би идеја са „Србијагасом”, као генералним спонзором, било идеално решење за излазак Војводине из кризе и обезбеђење њене будућности.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
na žalost takvi kao ti pradoniram ,prozivaju,prvociraju i žele da budu kao oni koji nas već decenijama jašu i normalnosti se rugaju svojim prostaklukom.primitivizmom i lažima a u njima kad tad budu kratke noge...
007
pardon pardon i fudbal je politika i to na kvadrat pogledaj legendarnu seriju VIŠE OD IGRE pa ćeš shvatiti i ja bih voleo da nije tako jer bi VOJVODINA,RADNIČKI,NAPREDAK OSVAJALI TITULE al ovako politički mućkovi odreuju u zadnjih 27 godina kad će cz.a kad p. biti prvak
Pardon!
Kako si se ti osetio prozvanim, kad lepo piše da se opaska odnosi na normalan svet...
007
a gasprom nek se preseli u bg. i tamo crpi gas ,naftu i sponzoriše berzane..sram ih bilo nije to CRVENA ARMIJA u kojoj je služio moj deda ujak a moja baba kao ilegalac bila u dahauu i bergen belzenu preživela i naučila nas ljubavi prema tadašnjim RUSIMA
Pardon!
Ne mešaj BABE i ŽABE! Politici nije mesto u fudbalu, barem što bi se ticalo normalnog sveta. Ako ti misliš drugačije, možda bi treb'o da se prekvalifikuješ u navijača - nekog od režimske nedonoščadi, tamo imaš politike u izobilju...
micko
To bi svakako bilo dobro za nas fudbal.A i fer bi bilo da se to desi iz vise razloga!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.