Почетна / Фудбал / Војводина

Васиљевић: Нећемо се унапред предати

Вршилац дужности тренера фудбалера Војводине Зоран Васиљевић рекао је да није чудно то што је Спартак фаворит у предстојећем мечу Супер лиге Србије, али је додао да се нада да ће његова екипа неће унапред предати
ФОТО: ФК Војводина

Тренутно није чудно што су фаворити... Спартак је тренутно трећепласиран у Супер лиги и ове сезоне игра заиста модеран фудбал. Има добру селекцију, неколико репрезентативаца и двадесетак подједнаких играча, а из његових редова долази и најбољи играч ове полусезоне Ђорђе Ивановић. Имају и добар стручни штаб, па су стварно изненађење ове јесени – рекао је Васиљевић на конференцији за новинаре.

Јесењи део Супер лиге Србије завршава се сутра утакмицама 22. кола у којем ће Војводина гостовати Спартаку у Суботици.

Новосадска екипа је у серији лоших резултата и покушаће сутра да поправи утисак.

Војводина је седма на табели са 32 бода, док је Спартак трећи са 39.

Што се тиче Војводине, после паузе због картона, у тим се враћа Јованчић, који нам је, по мом мишљењу, највише недостајао да направимо добар резултат у прошлом колу. Повређених играча немамо, сви су спремни и надамо се повољном резултату, односно утакмици у којој се нећемо унапред предати.

Говорећи о Спартаку, Васиљевић је навео да та екипа има брзину, снагу, жустрину, агресивност...

После претходне сезоне, нама се екипа осула, док су они на један добар темељ подигли још два спрата.

На питање новинара да ли је његовом тиму потребан играч као што је Ђорђе Ивановић, Васиљевић је одговорио: „Рецимо да јесте”.

Он је пакер, асистира, даје голове, доста трчи... Мислим да нам недостаје такав играч, а ја се искрено надам да ће у паузи доћи до јачања играчког кадра. Клуб је недавно изабрао новог спортског директора Сашу Дракулића и рекао бих да је то први корак ка оздрављењу.

Војвођански дерби између Спартака и Војводине игра се сутра на Градском стадиону у Суботици од 15.00.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
nismo ni morali da se predamo jer je bilo sve prijateljski ,Spartaku bod za treće mesto a VOJVODINI bod za SAM U KUĆI ..za sad ADIO,KALINJIHTA I DO VIĐENJA..za dan,dva i možda sto i ne zna im se broj...
ВАЈАТ
Децо, клоните се клуба којим владају осведочени пропали политичари.
SEDI JEDAN
Promašio si temu.
007
imamo i mi takve a ti si ih trenirao kao omladince pre 7 godina a sad su u TSC ..Vladimir Silađi i Dejan Milićević, pa reci Drakuliću da ih dovede jer imaju otvorene ugovore i konačno da im se ispuni san da zaigraju za svoju VOŠU sa 24 i 25 godina kad već nisu kao njihovi drugovi iz generacije Radoja,Ivanić i Poletanović ,kojima su bili kapiteni u omladincima, zaigrali sa 18,20 godina ..zbog kankanovaca što i sam znaš.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.