Почетна / Фудбал / Војводина

Радовановић потписао за Војводину

Александра Радовановић у редове суперлигаша са севера Бачке стигао је у лето 2016. из ОФК Београда
ФОТО: fkvojvodina.rs

Спартак је,  пре одласка на припреме у Анталију,  остао без још једног играча из одбрамбене линије. После Стефана Хајдина јато Голубова напустио је и Александар Радовановић, који је током јесени пружио најбоље партије од како је задужио  плаво-бели дрес.

Централни бек  јуче је ставио параф на уговор са новосадском  Војводином, чије боје ће да брани у наредне две и по године. Иако је на адресу Спартака стигла понуда и из иностранства, Радовановић је преломио и потписао за Новосађане.

- Постојало је интересовање једног клуба из иностранства, али је Војводина  била конкретна по питању мог ангажовања. Брзо сам се договорио са челницима клуба из Новог Сада око сарадње и планова за даље. Све је ишло по плану, на задовољство Спартака, Војводине, а и моје лично. За мене ће ово бити нови изазов, али и корак за нешто више у мојој фудбалској каријери  – каже Радовановић.

Александра Радовановић је рођен 11. новембра 1993. године у Шапцу. У редове суперлигаша са севера Бачке стигао је у лето 2016. из ОФК Београда. За Спартак је одиграо 44 утакмица и постигао пет голова у протеклих годину и по дана.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lala
Stolica je prvi trener posle xy godina koji ima autoritet, stav i dovodi skolovane i tehnicki obucene igrace, a ne kao ostali da saviju kicmu i puste da im se dovode kombinacije. Stopirao je takva 4 dolaska, a doveo je Vinsent Ezea igraca iz II lige strasnih brzinskih i tehnickih mogucnost, Puticanina koji je vodio sve konce u Vozdovcu, Radovanovica modernog stopera i na kraju ce mozda doci i Nikolic najkompletniji napadac. Na Karadjordju ce se konacno igrati fudbal!!!
bravo
Sve si u pravu, odlican posao, samo ce do Nikolica malo teze doci, uz Boacea najbolji spic u ligi.
Lazar
Radovanovic je najkompletniji stoper lige, to potpisujem.
Banja Luka
Vosa dovela najbrzeg igraca JSL Eze Vinsenta i igraca sa najvecim odrazom Radovanovica. Dobar skauting, drago mi je zbog Vose.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.