Почетна / Фудбал / Војводина

Кривокапић пред Пролетер: Не очекујте леп фудбал

У 21. колу Супер лиге Србије, последњем у првом делу сезоне, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Пролетера из Новог Сада

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је да очекује рововску борбу у предстојећем мечу против Пролетера и истакао да ће најважније бити победом завршити јесењи део сезоне у Супер лиги Србије.

Оно што је било далеко, дошло је близу. Остала је још једна утакмица у јесењем делу првенства и желимо да обрадујемо наше навијаче, те да колико-толико поправимо слику о себи у овој полусезони - рекао је вршилац дужности тренера Војводине.

У 21. колу Супер лиге Србије, последњем у првом делу сезоне, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Пролетера из Новог Сада.

- Пролетер је екипа која слови за нашег „млађег брата“ или би тако барем требало да буде. Одлично се познајемо и међу нама нема тајни, а чак се и срећемо по граду. Доста наших играча је играло у Пролетеру, баш као што и код њих има доста оних који су прошли школу Војводине, па ће мотива бити на претек. Уосталом, сама чињеница да се овај меч назива војвођанским дербијем говори да ће бити набоја и тензија на терену.

Војводина и Пролетер у сутрашњу утакмицу улазе са деобе седмог и осмог места, обзиром на то да оба тима имају по 27 бодова.

- Положај на табели и резултати које су остваривале две екипе говоре да сутра нема неког фаворита. Војводина је трећи клуб у држави и има много већу историју него Пролетер, али чињеница да смо тренутно резултатски у егалу наговештава заиста неизвесну утакмицу.

Он је додао и да се нада да ће сви актери меча бити на нивоу дербија.

- Немојте очекивати леп фудбал, поготово због временских услова и стања терена. Ми се спремамо за рововску борбу и једну праву битку на терену, а верујем да исто тако размишљају и у Пролетеру, односно да ће и они имати велику жељу да се докажу. Међутим, будите сигурни у то да ће наша жеља бити још већа и да, колико год спремни да буду, ми ћемо бити спремнији - рекао је Кривокапић и додао:

- Имамо обавезу према грбу клуба који представљамо и желимо да јесен завршимо у ритму у којем смо играли на последње три утакмице. Сутра није толико ни важно да играмо лепо, колико то да дамо све од себе и победимо, па да у добром расположењу одемо на паузу.

На питање новинара да оценом од један до пет оцени ову полусезону Војводине, Кривокапић ће рекао да би дао оцену три на четири.

Он је истакао да још није разговарао с управом клуба о томе да ли ће и на пролеће предводити тим као шеф стручног штаба.

- Још ништа нисмо детаљно прецизирали и то на моју иницијативу, јер не желим да се играчи тиме оптерећују. Хајде да прво завршимо ово како треба, па ћемо онда разговарати о мојој будућности.

Утакмица се сутра од 15.00 на „Карађорђу”.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
sramota da se niko iz fss ne javlja niti se zna da li se igraju utakmice ili ne što je i normalno al kod nas se mora izaći na teren iako su metreolozi još pre 7 dana rekli da će za vikend biti sneg po metra kliko je sad u NS
Nedo
Podrska politici forsiranja mladica iz vlastite skole uz 4-5 iskusnih iKvalitetnih ljudi i igraca tipa(Drincic ili Simura,K.Andric,itd.)i trener iz vlastitih redova(Pavkovic,Djuricic,Saula,Zagorcic,Radojicic...)Podrska i po cijenu slabijih rezultata neko vrijeme.
Obrad
Lepa kvota na Proleter koji je kvalitetniji i dosta čvršći od Vojvodine!
Da gi turim kume
Otresce vas Proleter ko nepismen citanku . Pod uslovom da nije ...
NS+
Eh, da mi je tvoja pamet da se sit odmorim!
007
svašta pa jedna od njlepših utakmica je bila baš u zadnjem kolu pre 30 godina kad smo osvojili jesenju TITULU posle pobede nad p. od 3 2 pred 15000 gledalaca po terenu prekrivenim utabaniim snegom sa crvenom loptom al i velemjstorima igre od Šeleta do Jokana..tako da nema opravdanja jer još uvek fudbal nije dvoranski sport

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.