Почетна / Фудбал / Војводина

Тренер Воше: Звезда убедљиво изнад свих, ово више није дерби као некада...

Утакмица 22. кола Црвена звезда - Војводина заказана је за суботу од 16 сати на стадиону „Рајко Митић“
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић, пред дуел са Црвеном звездом у Суперлиги, каже да његов тим има најтежи могући задатак на старту пролећног дела, али да ће учинити све да се прикаже у правом светлу у Београду.

- Очекује нас најтежи могући ривал у овом тренутку, свима је јасно да је Црвена звезда тренутно убедљиво изнад свих и да је по играчким, тренерским и управним структурама отишла далеко напред, на европском је нивоу. Међутим, ми гледамо нас и то како ћемо да изгледамо, желимо да пружимо максимум јер то је обавеза коју имамо према грбу и дресу - рекао је Кривокапић на конференцији за медије у Новом Саду.

Према његовим речима дуел Црвене звезде и Војводине није више дерби као некад.

- Нисмо у ситуацији да претимо или тврдимо како ћемо надиграти ривала, али ћемо се трудити, јер наду и жељу нико не може да нам одузме. Посебно ме радује то што, кроз разговоре са играчима, код њих видим велику жељу да покажу све што могу и знају - каже бивша "десетка" Црвене звезде.

Он је одао признање Звезди на досадашњим резултатима, али и упозорио.

- Звезда је у великој серији победа, али то понекад зна и да успева. Надам се да ће бити помало успавани и у суботу и да ћемо искористити тај моменат, па да покушамо да им прекинемо серију непобедивости.

Интересантно да у Звездином тиму постоје чак шесторица бивших фудбалера Војводине - Душан Јованчић, Срђан Бабић, Милан Павков, Немања Супић, Зоран Поповић и Мирко Иванић.

- Наравно да сваки играч када игра против бившег клуба има додатни мотив, те верујем да ће тако бити и у њиховом случају. Ипак, не оптерећујемо се и гледамо само себе. Ко ће бити на другој страни за нас је тотално неважно - закључио је Кривокапић.

Утакмица 22. кола Црвена звезда - Војводина заказана је за суботу од 16 сати на стадиону „Рајко Митић“.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Los penzos 47
Kolega penzioner,kako nisi bio realan maja 2011-ste, na finalu kupa Srbije protiv "Voše".Da te podsetim, sudija nije bio"Rumeni" već Veselinović,zbog bkoga su igrači Vojvodine napustili teren i otišli u istoriju kao MORALNI POBEDNICI!
PENZIONER
Covek je samo surovo realan.
spustili gace
I sad samo da se neko kladi na dvojku...
Željko Pavlović
Jeste.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.