Почетна / Фудбал / Војводина

Ранко Стојић могући спасилац Војводине: Отворен сам за разговор

Нисам тренутно у Србији и не бих ништа могао конкретно да кажем на ту тему, отворен сам за разговор – кратак је коментар познатог менаџера и некадашњег финансијера Рада
ФОТО: В. Марковић

Пораз Војводине од Спартака (1:2), четврти узастопни у наставку првенства, приморао је руководство Новосађана да се хитно окупи у среду увече, одмах после утакмице са Суботичанима, како би се размотрила актуелна ситуација која је, најблаже речено, алармантна.

На дан кад се обележавао 105. клупски рођендан није се дуго већало иза затворених врата. Међутим, шта се причало и какав је план руководства у потрази за излазом из црне рупе у коју је Војводина упала – не зна се.

У недостатаку званичних информација, у кулоарима је у међувремену процурело да ће се, наводно, спас потражити у лику Ранка Стојића.

Јавили су ми пријатељи да се појавила информација о мом наводном преузимању дела ингеренција у Војводини. Нисам тренутно у Србији и не бих ништа могао конкретно да кажем на ту тему. Отворен сам за разговор – поручио је познати менаџер и некадашњи финансијер Рада. – Жао ми је Војводине у овом тренутку. Грехота на шта је спао клуб тако богате традиције, чији потенцијал је увек одударао од домаћег просека. Фудбалски Нови Сад заслужује много више, врх српског фудбала.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
haha spasioc...dajte krokodilu ostatak srne da je spasi . Boze sacuvaj
Al' će...
...ovaj to da naplati...odraće im kožu sleđa!!!
Lazar
Samo da nas on ne spasava molim vas. Treba iz kluba oterati Jevtica, Vlaovica, Djukica, Apra, Vavana, Drakulica, Vranjesa, Krivokapica, Bajata. Uprava napolje hoce da uzmeste stadion.
Moc vizualizacije
Rockov, Vucic, Veselinovic, Senicanin, Lazarevic, Njegos Petrovic, Robson Da Silva, Kacar, Krasic, Eze, Coneh Kao zapete puske cekaju Neskovic, Zukic, Topic, Jelicic... Trener Milan Djuricic Karadjordje 28 000 kapacitet na sadasnjoj lokaciji. Ja jedem bele semenke sa dva sina koja trce istocnom tribinom. Posle toga do Brene na pljesku i Stinga na toceno...Zena kuva supu, sos, meso i pire krompir.
Steva Cenejac
Samo ti nedostajes u Novom Sadu. Jevtic, Djukic, Apro i Vlaovic nlsu znali da klub slavi 105 rodjendan, a ne tim da sastave, finansije da urede... Vreme je da se vrati Djumi!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.