Почетна / Фудбал / Војводина

Кривокапић: Желимо да наставимо серију коју смо започели

У првом колу плеј-офа Супер лиге Србије фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Пролетера
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је данас да његова екипа жели да настави серију победа и да ће учинити све да дође до тријумфа и против Пролетера.

- Пред нама је један дерби, а такви мечеви са собом увек доносе неизвесност, без обзира на то о каквом типу дербија се ради и без обзира на то да ли се игра у најнижем или највишем рангу такмичења - рекао је Кривокапић на конференцији за новинаре.

У првом колу плеј-офа Супер лиге Србије фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Пролетера.

Новосадска екипа је седма на табели са 20 бодова, док је Пролетер осми са бодом мање.

Војводина је пласман у плеј-оф изборила захваљујући победама у претходна три кола, при чему је у последњем победила Партизан.

- И Пролетер и ми смо у плеј-офу, те бих им овом приликом честитао на резултатима које су постигли, јер мало ко је веровао да ће се наћи у горњем делу табеле. С друге стране, после свега што се дешавало, нико није веровао ни да ћемо ми бити ту - рекао је Кривокапић.

- Очекујем добру утакмицу и волео бих да, након благе еуфорије која нас је захватила после меча са Партизаном, сада сви будемо концентрисани на ову утакмицу, јер свим срцем желимо да наставимо серију коју смо започели и све ћемо учинити да дођемо до победе - додао је он.

У дербију против Партизана, прилику да заигра добило је чак осам играча који су поникли у омладинској школи "Илија Пантелић".

- Наравно да ће млади и даље добијати шансу, јер сам више пута понављао да они нису ту само зато што су млади, већ и зато што имају квалитет. Они су то и показали, посебно Нешковић и Зукић. Има ту још доста момака који ће добити шансу, али треба ићи полако, корак по корак.

Он је истакао да му је драго што је меч против Партизана завршило осам играча који су поникли у омладинској школи Војводине.

- По мом мишљењу, то је пут којим Војводина треба да иде. Док сам ја на овом месту, тако ће сигурно и бити.

Утакмица између Војводине и Пролетера игра се сутра од 19.00 на "Карађорђу".

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007q
Vojvodina moze da pobedi svih 7 utakmica i udje u evropu jer kad je radnicki koji je u ns pobedio iz jedne sanse a trebalo je da primi 5 komada moze da veze 10 pobeda mozemo i mi jeste imaju tonceva al i mi imamo bajata i drugog vucka koji po hijerarhiji su jaci od ovog a i drzavi je u interesu da ide vojvodina jer ima sigurno 100 hiljada puta potencijalnih glasaca vise od cuke koju uz svo ulaganje gazde sto je za pohvalu u evropi ne gleda vise od hiljadu ljudi za ovih par puta sto su igrali i ispadali u prvom ul drugom kolu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.