Почетна / Фудбал / Војводина

Кривокапић пред Партизан: Да се од наше публике опростимо на најбољи могући начин

Фудбалери Војводине дочекују сутра екипу Партизана у утакмици 36. кола Супер лиге Србије
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је данас да његови играчи имају жељу да се добром игром и победом против Партизана опросте од својих навијача и колико-толико искупе за врло слабу сезону.

- Опет утакмица са Партизаном и дерби меч у Новом Саду, али то је оно што смо и прижељкивали пре уласка у плеј-оф, како би наш млади тим могао да ужива у оваквим мечевима и покаже све што може против јаких противника. Надам се да ће бити добар амбијент и доста публике, иако у односу на претходни меч ни ми, а мислим ни они, немамо неки императив и притисак - рекао је Кривокапић.

Фудбалери Војводине дочекују сутра екипу Партизана у утакмици 36. кола Супер лиге Србије.

Војводина је пред претпоследње коло домаћег шампионата осма на табели са 21 бодом, док је Партизан четврти са 36 и бори се са Чукаричким за треће место.

Кривокапић је навео да очекује да ће публика уживати у доброј утакмици, с много голова, и додао да је његова екипа после утакмице у Нишу и ремија са Радничким додатно добила на самопоуздању.

- Овакве утакмице код свих дижу морал, па видим да су спремни и орни да пруже једну добру партију, па да се од ове сезоне, такве каква јесте, и наше публике опростимо на најбољи могући начин, што нам је уједно и додатни мотив - рекао је Кривокапић.

Он је казао да још није сигуран да ли ће и наредне сезоне бити на клупи Војводине.

- Ових дана смо имали разговоре и некако су сви ангажовани око тога да се направи неки план, по којем би се знало како и шта треба радити у будућности. Ипак, што се конкретно мог статуса тиче, о томе још нисмо разговарали. Сачекаћемо да се одиграју још ова два кола, па ћемо обавити разговоре и на ту тему - рекао је Кривокапић.

Утакмица између Војводине и Партизана игра се сутра од 16.00 "Карађорђу".

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krivi je
Farisej i pozer, koji koristi decu i njihovo neiskustvo, kao alibi za loše sportske rezultate...
007
novi stari trener Vojvodine biće legenda Bobe Pavković a sportski direktor Lane Jovanović a ozbiljan sponzor posle gas dolazi iz Singapura videćemo da li je ovo informacija iz kluba autsajdera ili insajdera ..usvakom slučaju nek živi naša Vojvodina još 105
Poaro
Krivi ,nisi ti kriv,vec zrtveno jagnje. Vidim veliku zelju kod tebe,ali prioritet prioritete je da g.nacelnik Vucevic pokrene stvari sa mrtve tacke sto prije svojom inicijativom(autoritetom),sto prije,jer vremena nema, a uporedo ciniti sve,da 4 omladinca potpisu profi ugovore,a dvojac iz Kabela produzi iste,da se ne desi kao sa Micinom Tedicem Rubezicem a ranije i sa Mudrinskim...Sto se tice navodnog angazovanja Uprave oko buducih planova neka prvo angazuju rev.kucu i objave precino dug do sada prethodnika a i svoj na stetu Vose pa podn.kriv.prijave a protiv njih ce nasljednici i onda mirno spakuju kofere i potraze dobre advokate Zna li iko sta je sa Kr. Zivkovicem i Vidakovim jer ne igraju niti ih Krivi ni kl.doktor ne spominju? I Krivi sta cekas i ne pruzis sansu Bjekovicu i Jakovljevicu?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.