Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић: Спектакл против Звезде, имамо обавезу…

Војводина ће првака Србије дочекати на „Карађорђу“ са лидерске позиције након 6. кола Суперлиге Србије
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић задовољан је после тријумфа над Пролетером (1:0) и најавио спектакл против матичног клуба Црвене звезде у Новом Саду наредног викенда.

Војводина ће првака Србије дочекати на „Карађорђу“ са лидерске позиције након 6. кола Суперлиге Србије.

- Драго ми је што смо победили пред дерби против Црвене звезде, иако опет понављам да ми не тежимо томе да постанемо прваци, јер нас то не занима. Наша обавеза је да навијаче обрадујемо тиме што ћемо, после неколико година, Војводину одвести у Европу, јер Војводина као клуб, ови навијачи и овај град апсолутно заслужују да имају представника у квалификацијама за Лигу Европе - истиче Лалатовић после утакмице у Новом Саду.

Проблем је направио само жути картон првог стрелца Бојана Матића, због чега пропушта дуел са Звездом.

- Матић је добио жути картон за то што је пао преко играча који му се поставио испред њега и то апсолутно није било за жути, али знао сам да тако нешто може да се деси.

Лалатовић најављује напад на три бода против клуба у коме је био играч и тренер.

- Где год сам био тренер постављао сам се тако да је све осим победе неуспех. Ово је скоро исти тим који је прошле сезоне био осми, а сад је први. То није мој квалитет, већ квалитет тих играча, али човек само треба да зна да их пробуди и да им врати самопоуздање. Код мене на сваком тренингу морају да победе, а камоли на утакмици и публика то препознаје и прати. Очекујем спекаткл следећег викенда, када овде буде дошла Црвена звезда, јер ови играчи су заслужили да буде пун стадион. Ја сам навикао на такав притисак, а уколико желе да напредују и иду даље, на то морају да се навикну и играчи - изјавио је Лалатовић.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bolje
Svakako mi lakse da citati ovakve izjave nego kada siri lazno samopouzdanje
Madjionicar
Lalatovic: "[...] mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima."
Kanter
Pa on "ne teži"... To jeste istina.
Che
Lalat najavio da ce protiv drzavnog mezimceta odmoriti centarfora. Poznavajuci ga ocekujem da ce jos neke igrace odmarati. Kao human covek on vodi brigu o ljudima.
Todor strasni
O kakvoj ti Evropi pricas? Govorimo o klubu koji gotovo svake godine igra evropske kvalifikacije a nijedan jedini put nisu izborili grupnu fazu, ni blizu toga. Trencin, Ruzomberok, Hapoel, Austrija, Rapid, Vaduz, Serif su samo neki od klubova koji su za njih bili prejaki u poslednjoj deceniji. Da sad ne spominjemo one jace na koje su naletili. O vasim "domacim ambicijama" sve su rekli ostali komentatori pa ne bih da ponavljam. Likovi kao Lalat kao da su posluzili kao inspiracija za kultnu Top listu nadrealista. S tom razlikom sto smo je prije 30 godina gledali i smijali se njihovim skecevima a danas zivimo u TLN.
beli
Bolje da nista ne kazes! Samo blizanci smeju da budu prvaci? Sto igrate?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.