Почетна / Фудбал / Војводина

Зукић: Морамо да гинемо један за другог

Фудбалери Војводине дочекују сутра Јавор у 13. колу Супер лиге Србије
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Фудбалер Војводине Дејан Зукић рекао је данас ће његова екипа у предстојећем мечу против Јавора морати да уложи максимум борбе и залагања како би стигла до победе.

- И пред овај меч, вероватно ће многи рећи како смо велики фаворити и како ћемо лако доћи до тријумфа, али да бисмо уопште дошли до било какве победе, мораћемо поново да уложимо максимум борбе и залагања. Буквално, свако од нас мора да погине за своје саиграче на терену, јер само тако можемо да се надамо да ћемо наставити са добрим резултатима ове сезоне. У сваком случају, можемо и морамо до победе - рекао је Зукић.

Фудбалери Војводине дочекују сутра Јавор у 13. колу Супер лиге Србије.

Војводина је тренутно друга на табели домаћег шампионата са 26 бодова, док је Јавор на 11. позицији са 12.

Фудбалери Војводине су се раније ове недеље пласирали у четвртфинале Купа Србије пошто су са 4:0 победили Синђелић из Београда, а централна фигура те утакмице био је Зукић са два гола и једном асистенцијом.

- Добро смо тренирали уочи те утакмице и много смо разговарали о самом мечу, тако да смо потпуно спремни дочекали тај сусрет. Због чињенице да игра у Првој лиги Србије, сви су мислили да ћемо лако савладати Синђелић, али били смо свесни да, ако не будемо дали 100 одсто својих могућности, можемо да имамо врло тежак задатак. Ипак, то се није догодило и задовољан сам због пласмана у наредну рунду такмичења.

Зукић је на том мечу, иако има само 18 године, предводио Војводину као капитен.

- Ја сам Вошино дете и од малих ногу сам у овом клубу, те ми је јако драго због тога што ми је шеф указао поверење и дао ми да будем капитен тима против Синђелића. То ме је само још више мотивисало и срећан сам због тога што сам успео да постигнем два гола пред нашом публиком.

Утакмица Војводина - Јавор игра се сутра од 18.00.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.