Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић пред Партизан: Успех све сем пораза

Утакмица 15. кола Партизан – Војводина игра се у суботу од 14 сати
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић сматра да Партизан игра много боље на свом терену него у гостима и да његов тим нема шта да изгуби у Београду.

Војводина у Хумску иде са треће позиције и четири бода више у односу на Партизан, који има меч мање.

- Партизан апсолутно има јако квалитетан тим. Можда има неки проблем када игра на страни, али код куће игра јако добро и квалитетно, што смо могли да видимо и против Манчестера. Очекује нас јако тешка утакмица, али ми ту немамо шта да изгубимо. Идемо тамо да се разигравамо и сваки резултат осим пораза биће успех за нас. С обзиром на то да смо трећи на табели, ја као тренер тамо идем са много самопоуздања, а исто тако морају да размишљају и моји играчи - рекао је Лалатовић после победе над Инђијом (1:0).

Он је најавио да ће клуб из Новог Сада довести три појачања ове зиме како не би стрепео за евро-визу.

- Војводина као клуб, Нови Сад као град и наши навијачи апсолутно заслужују да гледају свој тим на европској сцени. У последња четири пута када је играла квалификације за Лигу Европе, Војводина је чак три пута, под вођством Марка Николића, Златомира Загорчића и мене, успевала да дође до плеј-офа, а ја се надам да то поново можемо, јер северу Србије треба тако нешто - закључује Лалатовић.

Утакмица 15. кола Партизан – Војводина игра се у суботу од 14 сати.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
panonija lažna a šta fali Ilonki Žuški a što se tiče voja istina al i on je musavi samo se folira da je Vojvodinaš koje svi taki vole do poslednjeg dinara centa rublje i juana. A za nas prave Vojvodinaše samo važi ona od Vujadina Boškova VOJVODINA JEDNA JEDINA
007
Vratii Abua pošto je slobodan em je legenda Vojvodine em srpski govori bolje od mnogih Srba a može da prevodi sa francuskog engleskog kineskog i svahilija.
Panonija@007
Jel se ti mozda zoves Ilonka,a prijatelji ti tepaju Zuzika. Slaninar kada se uspjeni apsolutno je isti kao i predsednik mu Vojo Gajic iz sela Bobote kraj Trpinje, lop... muljator....e takav si i ti muska Ilonko
007
Taj sever Srbije ima ustavno i georafsko ime Pokrajina Vojvodina...teško je to prevaliti preko usta severu bg
ne lupa
Sever Srbije je Beograd
Maaa
Ne lupaj
realno
Poleteli igraci partizana posle pobede protiv Mancestera... oprezno sa njima

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.