Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда против ОФК Београда тражи излаз из резултатске кризе (САСТАВИ – 18)

Црвену звезду очекује првенствена утакмица са ОФК Београдом, клупски проблеми далеко су већи од пуког изласка из резултатске кризе и освајања три бода
ФОТО: Н. Неговановић
Црвена звезда – ОФК Београд 18 часова (ТВ Прва)
Стадион Црвене звезде. Судије: Срђан Јовановић, Милован Ристић, Милан Михајловић
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Павићевић, Лазић, Јовановић, Антић, Ковачевић, Лазовић, Босанчић, Ристић, Печник, Деспотовић.
ОФК БЕОГРАД: Чупић, Аксентијевић, Даутовић, Васиљевић, Антонов, Гајић, Здјелар, Јешић, Палочевић, М. Јанковић, Андрић. 

Црвено–бели су у последња два кола забележили два ремија и налазе се на шест бодова од првопласираног Партизана.

„Романтичари“ са Старе Карабурме у бољем расположењу од Црвене звезде дочекују градски дуел.

- ОФК Београду последње време игра добро, скренуо је пажњу што је успео да освоји бод Партизану и у претходном колу је успео да победи Младост из Лучана. Долази нам млад и перспективан тим, морамо да уђемо у утакмицу максимално озбиљно и опрезно, како бисмо победили. Брзи су и сјајно користе простор – анализирао је тренер црвено–белих Ненад Лалатовић.

ЂУРЂЕВИЋ НАЈАВЉУЈЕ КОМБИНОВАН САСТАВ НА МАРАКАНИ

Упркос томе што их против Црвене звезде прати неугодна традиција и томе што се на Маракани, по неписаном правилу, гине до последњег атома снага, играчи ОФК Београда с нестрпљењем очекују да часовник откуца 18 часова како би на највећем српском стадиону показали шта знају.

Дејан Ђурђевић, тренер Романтичара, бираним речима прозборио је о окршају с Црвеном звездом, екипом која је у минула 33 меча против плаво–белих уписала 23 тријумфа,  шест ремија и четири пораза.

- Црвено–бели су пољуљани, а рањени лав је најопаснији. Добро познајемо ривала и у утакмицу улазимо растерећени, без морања и императива. Играћемо на најлепшој овдашњој фудбалској позорници и драго ми је што ће јавност имати прилику да види како се боре млади играчи ОФК Београда.

Семафор 13. кола Суперлиге:
Субота
Раднички – Младост 13,00
Јагодина – Раднички 1923 13,00
Спартак – Рад 13,00
Напредак – Доњи Срем 13,00
Војводина – Чукарички 15,00
Борац – Вождовац 17,00
Црвена звезда – ОФК Београд 18,00
Недеља
Нови Пазар – Партизан 13,00

 

 

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peppino PFC
Mislio sam da mozda prenagljujemo sa komentarima da je utakmica revijalnog karaktera i sl., ali sta sad treba da mislimo posle ove najave kombinovanog sastava OFK-e?! Pa oni se vise ni ne trude da bar izgleda regularno!
Zole
Gde je najbolji igrac OFK-e i najbolji dribler lige Drazic? Bas sad se povredio a? Hahaha, e Terzicu, Terzicu...Bas se pitam za koga ces danas da navijas
Profa
Hahahaha,OFK opet sa kadetima.Puštaj Zvezdu, bravo Terza.
ivanelo
Izvinite sme li da se igra ovaj mec,dva kluba a jedan presednik.Da li uopste mogu da budu u istoj ligi.OPS PA OVO JE SRBIJA.
zoran
Ko ocekuje da ovo bude regularna utakmica, taj ideju nema o fudbalu u Srbiji. Zvezdan Terzic jos uvek u upravi OFK Beograda i shef u Zvezdi. No ono shto vecina ne zna, njegov rodjeni brat Dejan Terzic je takodje u OFK Beogradu, shef skautin sluzbe. Da, bice to "poshteno" odigran mech. Drazic nije povredjen, samo da vas obavestim.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.