Почетна / Фудбал / Звезда

Ераковић после дебија за Звезду: Било је позитивне треме

Деветнаестогодишњи дефанзивац јуче је дебитовао за Звезду у мечу првог кола Суперлиге против Новог Пазара, у ком су изабраници Дејана Станковића славили 3:0
ФОТО: ФК Црвена звезда

Млади фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да је био узбуђен због свог дебитатантског наступа за сениорски тим црвено-белих.

Деветнаестогодишњи дефанзивац јуче је дебитовао за Звезду у мечу првог кола Суперлиге против Новог Пазара, у ком су изабраници Дејана Станковића славили 3:0.

- Ово је мој сан, од малих ногу, од када сам почео да тренирам фудбал - да дебитујем за први тим Црвене звезде. Остаје žал што је било пред празним трибинама, јер имам огромну žжељу да истрчим пред наше навијаче и да заједно са њима славим победе. Надам се да ћу убрзо имати прилику да се покажем и нашем 12. Играчу - рекао је Ераковић за клупски сајт.

- Постојала је позитивна трема, што је и нормално, али мислим да се то није видело на терену. Драго ми је и šто нисмо примили гол, јер је за екипу веома важно да ми у дефанзиви уливамо сигурност и не правимо грешке.

Услед нових правила, резервни играчи су уместо на клупама седели на трибинама, тако да је млади штопер ипак имао подршку.

- Бодрили су ме саиграчи, не само данас, већ од када сам прекомандован у први тим. Овде сам међу најмлађима и старији играчи ми доста помажу. Лепо сам се уклопио, прихватам сугестије без проблема и сујете и заиста се трудим да их што више слушам како би унапредио игру - закључио је Ераковић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dobar stoper
Solidno prvo poluvreme, u drugom nervoza... Fudbal radiš dobro, ostalo je u glavi... Srećno!
dobar?
Nema od njega nista.
Pepe ,
Bravo za Erakovicja Igrao kao Barezi Samo Nastavi Tako Zvezdina Zvezda ...
Tako je
Bilo je treme do izmišljenog penala. Onda ste skontali da nema potrebe da se brinete.
re> Vuk
Sta ti bre lupetas. Koju crnu licencu dao. Zbog 840.000 evra nas izbacili iz Evrope 2014 i vi igrali kvalifikacije, sram vas bilo, sve ste cinili da Zvezda bude u kanalu sto duze. Sta je bilo da onaj koga vi stalno prozivate nije dao pare, 2.000 000 evra i to dva puta, pa da smo mi isli umesto Vas 2017 u kv. za LS. Ja mislim da bi ste vi izazvali gradjanski rat. Sto spinujete vise. Cuj nama pomagao a Vi 6 TITULA za redom i osam puta kvalifikacije za LS uzastopno. Sram vas bilo. Nego ustani kao Vucelic i Vazura i posteno reci; Hvala cika Aco"
Ko o cemu
Zna se dobro sta je Tole radio i zasto ste mahali sa njegovom zastavom Tole Korleone.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.