Почетна / Фудбал / Звезда

Мркела: Рано за причу о другом колу, идемо корак по корак

Жребом је одлучено да ће Звезда, уколико на старту елиминише Европу са Гибралтара, у другом колу гостовати Динаму из Грузији или Тирани
ФОТО: Н. Неговановић

Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела изјавио је да је рано за коментирасање ривала у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Жребом је одлучено да ће Звезда, уколико на старту елиминише Европу са Гибралтара, у другом колу гостовати Динаму из Грузији или Тирани.

- Још је рано говорити о потенцијалним ривалима у другом колу, јер пре свега морамо да прођемо препреку у првом. Такође, не знамо ни ко ће нам бити ривал јер и њих очекује директан дуел. Свакако, више би нам одговарало да смо домаћини, али верујем да када нема публике то не прави толику разлику, иако нас очекује тешко гостовање. Међутим, фокусирани смо на обавезе које нас прво очекују. Знамо који су наши циљеви, али идемо корак по корак - рекао је Мркела за клупски сајт.

Утакмице другог кола квалификација за Лигу шампиона биће одигране 25. или 26. августа.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

iz sljivika
A mozemo li da pricamo o dugu od 32 miliona ili cemo i o tome "kasnije"?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.