Почетна / Фудбал / Звезда

Саного: Задовољан сам својом игром, верујем да могу много боље

Саного је задовољан почетком сезоне црвено-белих, који имају све три победе у Супер лиги Србије без примљеног гола

Фудбалер из Обале Слоноваче Секу Саного рекао је данас да је задовољан својом игром у Црвеној звезди, али да верује да може много боље.

- За сада сам задовољан својом игром. Међутим, верујем да могу много боље. Наравно, моје добре игре су резултат целокупног рада екипе. На сваком тренингу смо концентрисани на то да се што боље и што више уиграмо како би то, када дође време за утакмице, све било на највишем нивоу и како би наши навијачи могли да уживају у добрим играма и победама. Заједно можемо много, цео тим је скуп одличних појединаца, али и сјајних људи - рекао је Саного за сајт клуба.

Саного је задовољан почетком сезоне црвено-белих, који имају све три победе у Супер лиги Србије без примљеног гола.

- Сјајно смо почели сезону. Чини ми се да противничке екипе нису толико претиле пред нашим голом. То је одлично. Екипа напредује из дана у дан и то је оно што је најбитније. Трудимо се да испунимо све оно што стручни штаб тражи од нас и сигуран сам да ћемо временом бити још бољи. Јесте напорно, имали смо јаке припреме, али знамо да је то веома битно за оно што нас очекује у наставку сезоне - казао је Саного.

Наредни ривал Звезди биће Спартак, а Саного је навео да очекује тешку утакмицу у петак.

- Упознати смо са њиховим квалитетима, и они имају макималан учинак од три победе од старта шампионата. Међутим, ми смо Црвена звезда и у сваком мечу је императив победа. Тако ће бити и у петак. Желимо да наставимо са одличним партијама и да постижемо што више голова - додао је везни фудбалер црвено-белих.

Саного је истакао да се Звезда труди да игра лепо и ефикасно и навео да тиму много недостају навијачи.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

"Ušati"
Ovo je čisti nadrealizam! Sada po novinama i portalima piše da je Zvezda dobila veliko pojačanje u Sanogu i Kangi, a mi koji pratimo Zvezdu se dobro sećamo da smo jedva čekali da Kanga ode iz Zvezde! Takođe sam primetio da se mogu slati samo afrirmativni komentari o limitiranim Zvezdinim “kapitalcima”, u suprtnom oni završe u košu! Zašto ne smemo izraziti svoj sud o zaista smešnim mogućnostim Zvezdinih “kapitalaca”, koji nigde u Evropi ne mogu naći klub?! Predstojeće drugo kolo kvalifikacija će nam najbolje pokazati ko su “kapitalci”!
Željko Pavlović
I ja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.