Почетна / Фудбал / Звезда

ЦРВЕНО-БЕЛИ ДЕМАНТУЈУ ГРКЕ: Македа не долази у Звезду

Последњих дана бројни медији су спекулисали да ће италијански голгетер, некада велика нада Манчестер Јунајтеда, стићи на Маракану, али то се неће догодити јер, како је Танјугу речено, Звезда има четири изванредна шпица Боаћија, Павкова, Томанеа и Крстовића, а по потреби ту позицији су често играли и Бен и Вукановић
ФОТО: Инстаграм/Федерико Македа

Црвена звезда неће доводити Федерика Македу, нити било ког другог нападача, речено је данас Танјугу у редовима српског фудбалског шампиона.

Последњих дана бројни медији су спекулисали да ће италијански голгетер, некада велика нада Манчестер Јунајтеда, стићи на Маракану, али то се неће догодити јер, како је Танјугу речено, Звезда има четири изванредна шпица Боаћија, Павкова, Томанеа и Крстовића, а по потреби ту позицији су често играли и Бен и Вукановић.

 

Притом су Боаћи и Павков у најбољим играчким годинама.

- У овом тренутку нема потребе да доводимо седмог шпица. Сви ови играчи примају плату у Црвеној звезди и морамо водити рачуна да додатно не оптерећујемо буџет за плате. Не треба заборавити да имамо лимит на четири странца, а ми их већ имамо шест (Саного, Канга, Бен, Боаћи, Томане, Гарсија). Нећемо правити грешке из прошле године када смо из жеље да имамо што бољи тим доводили нове играче пре него што оду они који су ту. Велики број играча је омогућио велики ростер и лакше освајање шампионске титуле, али и многим играчима онемогућио да имају довољну минутажу и покажу сав квалитет - поручују из Звезде.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hahahah
Recite lepo: Ne dovodimo ga jer ove naše niko neće da kupi!
Zoran CZZG
Zvezdaš moj Boaći još nekako,ali Pavkov nikako.Mali Krstović je dobar,ali još nezreo.
Zvezdas
Boakye i Pavkov su tate za ove.
Miki
Konačno jedna dobra vest. To što neko uvaljuje kojekakve fudbalera ne treba da dovede klub u grešku da ih angažuje i onda da se ispostavi škart igrač, kao letos.
Zvezdas
Naravno.
BB king
Konačno jedna normalna vest ,ako je tacna,naravno.
Zvezdas
Tako je!
Željko Pavlović
Može.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.