Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић повео 20 играча на меч против Арарата: Знамо шта нам је чинити

Утакмица између Црвене звезде и Арарата игра се сутра, на ГСП стадиону у Никозији, од 19 сати
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић одлучио је да на Кипар, на утакмицу против Арарата у плеј-офу Лиге Европе, поведе 20 фудбалера.

На списку путника су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Милан Родић, Радован Панков, Немања Милуновић, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Вељко Николић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Александар Катаи, Срђан Спиридоновић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Милан Павков и Дијего Фалћинели.

Утакмица између Црвене звезде и Арарата игра се сутра, на ГСП стадиону у Никозији, од 19 сати.

Станковић је изјавио је да екипа иде на Кипар да савлада Арарат и избори пласман у групну фазу Лиге Европе.

- Нисмо размишљали где ћемо играти. Спремали смо утакмицу најнормалније, у смислу да се игра код њих у Јерменији. Стицајем околности, ситуација се мењала из сата у сат, а последња одлука је да се путује на Кипар. То ништа не мења када смо ми у питању. Знамо шта нам је чинити и шта треба да урадимо – да одиграмо праву утакмицу, јер је ово лепа прилика да Црвена звезда уђе у групну фазу Лиге Европе - рекао је Дејан.

Звездин тренер истиче да верује у свој тим.

- Темељно смо анализирали противника. Знамо шта они могу, али и шта не могу. Уопште није толико битна тактика, већ како се изађе на терен. Ко год од играча буде изашао на терен знаће тачно шта треба да ради. Очекивања и захтеви од сваког фудбалера биће велики. Од нас све зависи, а ја сам сигуран да ће наши момци, када треба, показати да су прави - истакао је Станковић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Delije
Onda znaš šta ti je činiti posle poraza. PAKUJ KOFERE !
Lord Ajvar
“Уопште није толико битна тактика, већ како се изађе на терен”. Iščupano iz konteksta izjave “mister” Stankovića. Ponovo se “mister” Stanković istakao sa novom minijaturom! Ovakvu duhovitu glupost (oksimoron) nisam odavno pročitao! On kaže da “taktika nije bitna”! Možemo zamisliti šta bi pomislili jedan Klop, Gvardiola ili Zidan da nešto ovako nesvakidašnje pročitaju?! Ubuduće menadžment Zvezde mora da izda uputstvo “,misteru” Stankoviću šta ovaj može a šta ne može izjaviti na konferenciji za medije, jer svojim izjavama šteti ugledu Zvezde!
Pepe ,
Gos Dejane Sta je Sa Veljkom Simicem Jedan od Najbrzih u C Zvezdi Ako je Pored M Marina igrao ,zasto ne moze i Pored Kataja ili Ivanicja a Sta Trazi Vukanovic koji je Postigao Jedan gol za 1o meseci ,?
Meister
Murinjo, ti li si?
Ultra@svasta
Komentar ti je ograničen kao terasa! Hoćeš reći da Simić nije brži od ova dva cirkusanta u kopačkama?! O tehničkoj pismenosti Simića, najbolje mogu da posvedoče gledaoci sa Marakane koji su svedoci Simićevih driblinga, dok to isto ne mogu potvrditi za cirkusante Bena i Kangu, koji nikada od kada su u Zvezdi, nisu napravili jedan jedini dribling. Cirkusanti su poznati po jednoj karakteristici, oba su alibi igrači jer lopte non-stop vraćaju u natrag ili ih dodaju u širinu najbližem saigraču. O nerezonskim šutevima ova dva cirkusanta je suvišno pričati!
Прикажи још одговора
Hahahaha
Ma mozes i 50 igraca povesti, izgubices opet... Ovaj Ararat je cudo za zvezdu, kao Omonija..
ko nam rece
Kako je na adi?
Бари
Напред Звездо само напред!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.