Почетна / Фудбал / Звезда

Фалћинели: Можемо до позитивног резултата против Хофенхајма

Фудбалери Звезде у четвртак гостују Хофенхајму у утакмици првог кола Лиге Европе
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалери Црвене звезде Дијего Фалћинели рекао је данас да његова екипа зна шта треба да ради у предстојећем мечу против Хофенхајма и да верује да црвено-бели могу до позитивног резултата.

- Очекује нас тежак ривал. Добро су почели сезону, савладали су Бајерн, али су у последња два меча изгубили и вероватно траже нови победнички пут. Међутим, ми знамо шта се од нас очекује и знамо наше циљеве. Свесни смо шта треба да урадимо, анализирали смо противника и верујемо да можемо до позитивног резултата - рекао је Фалћинели за клупски сајт.

Фудбалери Звезде у четвртак гостују Хофенхајму у утакмици првог кола Лиге Европе.

Италијански фудбалер је пре нешто више од месец дана стигао у Звезду и, како је рекао, утисци су феноменални.

- Од самог доласка екипа ме прихватила на одличан начин, сви су ту за мене и помажу ми. У претходном периоду остварили смо резултат за понос. И даље смо непоражени у лиги, играмо веома добро, а испред нас је први меч у Лиги Европе и веома сам узбуђен због тога - рекао је Фалћинели.

Звездин нападач је до сада постигао пет голова на седам утакмица.

- Трудим се да на свакој утакмици тим одигра што је могуће боље. Наравно, мој лични резултат ми је свакако битан, али ако тим побеђује, заиста није важно да ли сам ја постигао погодак или неко други. Драго ми је што могу да допринесем, осећам се одлично и верујем да могу да пружим много - рекао је он.

Утакмица Хофенхајм - Црвена звезда игра се у четвртак од 21.00 на стадиону у Синсхајму.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rale
Molim se da bude katastrofa i bude kompenzacija za kradju u derbiju.
veseli cetvrtak
Tesko da ce biti katastrofa, mozda tri glatka komada, ali gledao sam onomad Nemce, nista posebno, tesko da su i evro prosek. Ali, Bundesliga je Bundesliga, mnogo jaca od nase, tako da...pa videcemo...
djra
moli se da si ziv i zdrav i tvoji roditelji a ne moj da se molis za glupost jer to bog ne voli
Ivan.s
Ako budete igralp kao protiv Partizana katastrofa nam negine.
Rale
Ako date jedan gol to je uspeh ali nevolj je sto cete primiti bar 6 komada.
5 derbija bez suta u gol
hahaha da li vode i sudije iz RS?
visi nkovo
zvezda liverpul 2 0

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.