Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда без Катаија, Канге и Гобељића против Гента

На списку путника, очекивано, није ни Милан Родић, који се није опоравио од корона вируса
ФОТО: ФК Црвена звезда:
Фудбалери Црвене звезде Александар Катаи, Гелор Канга и Марко Гобељић због повреда нису отпутовали у Белгију и неће играти утакмицу 4. кола групне фазе Лиге Европе против Гента.
 
На списку путника, очекивано, није ни Милан Родић, који се није опоравио од корона вируса.
 
Тренер Дејан Станковић повео је 22 играча.
 
На списку су Милан Борјан, Зоран Поповић, Милан Гајић, Радован Панков, Немања Милуновић, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Мирко Иванић, Вељко Николић, Вељко Симић, Андрија Радуловић, Срђан Спиридоновић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Никола Крстовић, Дијего Фалчинели, Марко Лазетић и Матеја Бачанин.
 
Утакмица четвртог кола Груле Л Лиге Европа играће се сутра од 18.55 у Генту.
 
Звездини фудбалери ће вечерас у истом термину имати тренинг на стадиону Геламко арена.
Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tu je
Zato Savija kao najvece pojacanje.
Željko Pavlović
Hoćemo da Ben postigne pogodak iz solo prodora!
Đura ČPavlović@Željko Pavlović
Možda u hokeju na travi!
Tako je Bene!!
Vrlo neumesan naslov “Звезда без Катаија, Канге и Гобељића против Гента”! Redakcija je možda nehotice stavila u istu ravan jednog Kataija, pravog znalca, sa Kangom lažnim “kapitalcem”! Imali smo priliku da u nedelju gledamo utakmicu iz N.Sada i šta smo videli od svih “kapitalaca”?! Samo, jedno veliko “ništa”! Domaći igrači su izmislili fudbal za ove zaista limitirane “kapitalce” i zar nije bruka da Petrović i Nikolić budu rezervisti Sanogu i Kangi a da Benu budu rezervisti Gavrć, Simić I Radulović?! Kako sa ovakvim “kapitalcima” očekivati povoljan rezultat u Gentu?!
Krsta Pavlović
Afrički “kapitalci” su klupski projekat i kao takvi oni nažalost imaju unapred obezbeđena mesta u timu! Nastupati sa njima u Evropi je ludost ili velika hrabrost, jer oni jednostavnom nisu osposobljeni za savremeni evropski fudbal. Oni nisu sposobni da bilo šta samosstalno preduzmu na terenu, nemaju inicijativu jer su svesni svojih limitiranih tehničkih mogućnosti. Svi oni kao pod indigom rade iste stvari, a to je da vrate loptu nazad ili da je odlože najbližem saigraču! I to je sve od “kapitalaca”! Kako ja kao navijač Zvezde mogu očekivati povoljan rezultat u Gentu kada u timu moraju biti limitirani “kapitalci”! Kako Stanković kao kandidata za tim u Gentu može povesti jednog potpuno bezvrednog Boaćija?!
Mario21
Dobro je ne igra Gobelja.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.