Почетна / Фудбал / Звезда

Милијаш: Поносан због седморице „бонуса“

Црвена звезда је савладала Рад резултатом 3:0, а утиске после меча изнео је један од помоћника Дејана Станковића - Ненад Милијаш који није крио задовољство због чињенице да је црвено-бели тим утакмицу завршио са чак седморицом фудбалера који имају до 21 године
ФОТО: В. Марковић

- Честитам им на томе што су добили шансу да играју, то је сјајна ствар за све њих. Сада смо имали прилику да видимо и Марка Лазетића, дебитанта, и честитам му овом приликом на томе што је осетио барут сениорског фудбала и то у дресу клуба чије је дете. Најважније за нас је да смо освојили нова три бода и да нисмо примили гол. Тешке су утакмице домаћег првенства после европских, али смо одиграли на прави начин и тријумфовали - почео је Милијаш.

Бивши капитен Звезде, а садашњи асистент у стручном штабу Дејана Станковића сматра да се оваквим утакмицама долази до титуле

- Сваки бод је битан и играчи су свесни тога. На свака три дана имамо утакмице, али фудбалери вредно тренирају, јер знају шта нам је циљ. Само да наставимо овако и да нас повреде заобиђу - закључио је Милијаш.  

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Panonija
I kod grobara je bilo 4 bonus igraca. Stojkovic miljkovic markovic i stevanovic. Treba i to naglasiti da iz najbolje evropske skole fudbala stancaju bonus igrace ko na traci.
Trifecta of Doom
Милијаш: “Поносан због седморице „бонуса“”, Ma, to je sve istina, ali svi ovi mladi igrači služe samo kao topovsko meso! Oni se svi nalaze na listi za odstrel, tj., za dalnju prodaju, onu bud-zašto, kao što je bio slučaj sa Terzićem, Joveljićem i desetinama manje poznatih iz izlaznog godišta! Da ne postoji propis o bonus igračima, ni ovi sadašnji mladi igrači nikada ne bi dobili šansu, jer nisu prioritet za Zvezdu. Zvezdin prioritet su lažni afrički “kapitalci”, koje Zvezda patološki uporno forsira, nadajući se da će ih neko kupiti! Danas, nema naivnih I zato je sasvim jasno zašto niko u svetu ne pokazuje interesovanje za Zvezdine nesposobne, lažne “kapitalce”!
Pedja
Ovo je sjajna stvar. Uvek treba omoguciti omladincima da odigraju, ako je velika razlika i sigurna pobeda. Na taj nacin ce se osloboditi treme nastupa i steci iskustvo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.