Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић после великог успеха: Није било лако изборити све ово

Звезда је играла 0:0 са Хофенхајмом и коло пре краја групне фазе обезбедила пласман у шеснаестину финала Лиге Европе
ФОТО: В. Марковић

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић честитао је својим фудбалерима на пролазу групне фазе Лиге Европе, који је изборен после данашњег ремија са Хофенхајмом.

- Честитке играчима, клубу, стручном штабу, свим навијачима. Уопште није било лако изборити све ово. Знамо колико смо радили, желели ово европско пролеће. То смо храбро најавили и пре него што су почеле утакмице јер смо знали шта имамо, какви смо и колико то желимо - рекао је Станковић новинарима после утакмице.

Звезда је играла 0:0 са Хофенхајмом и коло пре краја групне фазе обезбедила пласман у шеснаестину финала Лиге Европе.

- Играли смо против квалитетнијег противника, али се нисмо дали. Свако за сваког. Коло пре краја 10 бодова, обезбеђено европско пролеће. Шта тражити више? Сваку утакмицу желимо да извучемо максимум. Овај ривал можда нема звучна имена, али има страшне појединце - упитао је Станковић.

Тренер Звезде је рекао да још не размишља о последњој утакмици у групној фази и томе коме ће дати шансу и да ли ће млађи добити.

- Имам 21-22 момка који су стандардни и то показују из утакмице у утакмицу. И они што су ван, једва чекају да се врате. И ми једва чекамо, паклен нам је ритам до краја децембра. Не шалим се када кажем да спремам утакмицу по утакмицу јер тако гледам шта имамо, ко је здрав, ко није, ко је уморан... Некада је некога превише ризично ставити да игра, онда може да буде дужа пауза - казао је Станковић.

Звезда ће до краја групне фазе играти још са Слованом, наредног четвртка у Либерецу.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Cestitke komsijama. Zelim vam da na prolece to proslavite sa vatrometom i dve petarde haha
Zvezdas
Sad moramo da dobijemo sledecu u prvenstvu.
Aco
Ogroman uspeh! Bravo za Zvezdu! Slažem se da nije bilo lako izboriti se za sve ovo, odnosno za prolaz dalje i proleće u Evropi!, s obzirom da smo u timu imali grupu afričkih cirkusanata nesposobnih za ozbiljan fudbal!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.