Почетна / Фудбал / Звезда

Преокрет Звезде на Бањици за пласман у четвртфинале Купа

Завршила је Црвена звезда календарску годину на најбољи могући начин - победом, против Рада у осмини финала Купа Србије. Резултат је био 2:1 у корист тима Дејана Станковића, а радост црвено-белима донели су Срђан Спиридоновић и Никола Крстовић
ФОТО: ФК Црвена звезда

Рад - Црвена звезда 1:2 (1:1)

Стрелци:  1:0 - Радуновић у 4, 1:1 -  Спиридоновић у 17, 1:2 - Крстовић у 59. минуту.

Београд - Стадион: „Краљ Петар Први“. Играно без присуства гледалаца. Судија: Јован Шегрт.

РАД: Марковић, Газивода (од 69. Трифуновић), Јовановић, Цигер, Миличковић (од 57. Ђорић), Буснић, Ризнић (од 69. Дамјановић), Стојсављевић, Илић (од 80. Тановић), Тучевић (од 80. Радивојевић), Радуновић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Дегенек (од 46. Панков), Ераковић, Радуловић, Саного, Николић (од 64. Иванић), Спиридоновић (од 82. Вукановић), Симић (од 64. Гајић), Боаћи, Павков (од 46. Крстовић).

 

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, након што су данас у заосталом мечу осмине финала савладали Рад на Бањици 2:1 (1:1).

Рад је повео голом Павла Радуновића у 4. минуту, изједначио је Срђан Спиридоновић у 17, а победу црвено-белима донео је „резервиста“ Никола Крстовић у 60. минуту.

Први погодак на мечу виђен је од стране домаћих. Играо се четврти минут када је Радуновић са ивице казненог простора погодио само рашље Поповићевог гола и изненађујуће довео Рад до вођства.

Ипак, ређале су се прилике црвено-белих као на траци, а капитулирала је одбрана Рада у 17. минуту. Спиридоновић је желео да проигра Павкова, лопта му се вратила, а он је гађао снажно и прецизно у угао гола који чува Марковић и поравнао резултат.

У 59. минуту Звезда је дошла до перокрета када је Николић упослио Радуловића, он заврнуо лопту на петерац, а тамо спремно чекао Крстовић и послао лопту у мрежу.

Звезда се у четвртфиналу придружила Партизану, Војводини, ТСЦ-у, Спартаку, Вождовцу, Раднику и ИМТ-у.

Фудбалска сезона у Србија наставља се наредне године.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zamislite
A Rad pruza otpor!?!
Dr
Posle ovog meca sve koze na broju,Rad poveo i onda stao ,golove dali otpisani Spiridonovic i Krstovic da bi probali da se prodaju sve dogovoreno kao i da ovi nesretnici iz rada puste ovog malog Radulovica da se igra ne bi li ga zapazio neki Evropski klub.
samo glinas...
He-he,prestale priče o penalima,sada počinje priča o prekršajima!Sledeće priče će za temu imati,verovatno,broj auta i kornera,uglavnom,pogrebničkoj mašti nikad kraja!
He he tebi
Sve je toliko očigledno da je već suvišno i pričati. A to he he, znaj: ko se poslednji hehe taj se najslađe hehe...
ćela
Koji priučeni igrači uzimaju mesto nekome ko zna fudbal. A tek "trener" , ne zna gde udara , kao onaj nesretnik u košarci.
Sz
Ovaj stadion rada je katastrofa!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.