Почетна / Фудбал / Звезда

ЗВЕЗДА ПРЕД ДОВОЂЕЊЕМ ВЕЗИСТЕ: Фалко стиже за 1,2 милиона евра!

Како је и било најављено у Журналу пре неколико дана, шампион Србије ће се за ангажовање италијанског везисте обавезати на уплату 1.200.000, а остатак до откупне клаузуле (300.000) добити кроз бонусе уколико офанзивни везиста испуни очекивања у Београду
ФОТО: ЕПА/Марко Леци

Филипо Фалко је све ближи потпису за Црвену звезду и то не за обештећење од милион и по евра. Како је и било најављено у Журналу пре неколико дана, шампион Србије ће се за ангажовање италијанског везисте обавезати на уплату 1.200.000, а остатак до откупне клаузуле (300.000) добити кроз бонусе уколико офанзивни везиста испуни очекивања у Београду.

Могуће је и да се у комплетан посао пред реализацијом убаце и проценти од наредног трансфера.

Фалко је свакодневно тема у и италијанским медијима, а јуче су се информације мењале. Наводно је Сасуоло био ближи да га позајми него да га Црвена звезда доведе, али је реномирани новинар Ди Марцио синоћ потврдио да је досадашњи играч Лећа пред потписом за црвено-беле.

Леће напушта тако што ће у клубу бити љути на њега, разлог је одлука да не игра утакмицу са Емполијем. Дерби Серије Б прошао је без будућег појачања Црвене звезде, одлучног да напусти клуб за који је прошле сезоне у Серији А одиграо 30 утакмица и дао четири гола.

- Уморан сам од приче о Фалку – рекао је председник Лећеа Стићи Дамијани. – Није се појавио на утакмици која нам је била много битна, то је озбиљан прекршај поготово ако играч одрастао у Лећеу и прошао наше млађе категорије. Знамо шта би требало да чинимо, иако нам се није свидело његово понашање.

Кад је рекао да знају шта ће да чине, јасно је да Дамијани мисли да је продаја најбоље решење. Црвена звезда у Фалку види капитално појачање за стварање атрактивније игре у офанзиви, јер је реч о фудбалеру одличне технике.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PENZIONER
koja skupa-preskupa sapanska serija o RUPI sa DRZAVNIM PROJEKTOM - zceda, koja traje punih (9) devet godina. sa sumnjivim FINSIRANJEM i isto tako TAKMICENJEM u svakoj sezoni .... sa posebnim akcentom ko odlazi i ko dolazi za koje svote-sume opranih para ...dok tu spansku seriju ... nacija - narod uredno placa-servisira ... da igraju NAMESTENU-NEREGULARNU zvezdinu ligu i PLACENE - DOGOVORENE UTAKMICE SA EKIPAMA KOJE CE IZVESTI TIMOVE REZERVI-REZERVA U TELEDIRIGOVANOM ZREBANJU u evropi ... i opet corak sa nekakvim rezultatima ... mediji su tu da sve pokriju, NEUSPEHE u USPEH pretvaraju ... jer nacija-narod sem naivnih ... sve to dobro zna i prepoznaje. svaka pa i ova spanska serija sa DRZAVNIM PROJEKTOM zvezda ima i imace svoj KRAJ ... samo u ovaj KRAJ moze imati za posledicu: ZATRPAVANJE RUPE. zakocite malo, znamo za jadac: IMA SE MOZE SE ...
sale
A Evropa.
@delijo
Kraj je blizu. I mnogo blize, nego sto i mislite.
Прикажи још одговора
Legat
Covek 29 godina ima, i nigde nije igrao u top formi, u seriji A gotovo i da nije igrao, i mi takvog igraca placamo tolike pare? Uzmes Birmancevica i Topica iz Vojvodine za mnogo manje para i prodas ih puta 5 ili mozda i skuplje...Falko ne moze da pravi razliku u nasoj ligi...nije bolji ni od Kataija ni od Ivanica...
Tresete se
Falko je imao ponudu Sasuola i to je svima potvrdjeno, a izabrao je Zvezdu. Šta ćeš sad?
Panonija@ma sve strasno
Pazi sad koliki ste botovi. Kazes zar bi propustilu talijani da je dobar igrac. Trolu seti se samo vaseg zirafe sadika. Zar bi Roma vama dala njega za milion a on po vama sada vredi 20;30...svetski dusebriznici i licemeri.
Прикажи још одговора
011
Bankomat radili radi Boaciju nemate da isplatite 250k a ovamo se dovodi IGRAC od 1,5
Делије
Садик је продат за 37 милиона евра, а асано вреди 24 милиона, партизан не дугује никоме ништа,... Итд, итд....
Panonija@bas svasta
Vi svakog igraca kojeg dovedete on ne kosta nista mozda vrecu mekinja a prodajete ih od 3 do 20 miliona vi ste fantasticni sverceri.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.