Почетна / Фудбал / Звезда

Ђорђе Ракић: Ни Лалатовић није Стојановић

С ближњима весело троши прву недељу одмора у родном Крагујевцу, колико год парало ухо, најефикаснији првотимац Црвене звезде Ђорђе Ракић. Кад премотава кадрове сопственог учинка у минулој полусезони говори самокритично, што је у Србији многима несвојствено.
ФОТО: И. Милутиновић

Каже да утиске не сређује ових дана већ је то учинио много раније.

- Црту сам подвукао средином новембра, сад одмарам главу од свега – смерно ће, Ракић

Од чега, конкретно?

- Не бих да причам ништа, верујте; иако се прегршт тога накупило у мени. Боље да ћутим... Не желим да палим већу ватру, неко у Звезди има већу муку од моје.

Варницу сте бацили?

- Појединци су себи дозволили превише, некоректно коментарисали многе ствари везане за неефикасност. Свашта се изјављивало у медијима, те Ракић није замена за Мрђу, овај за Милијаша, онај за Нинковића... Можда није ни Лалатовић за Славишу Стојановића! Кажем, можда... Стално смо се враћали уназад, уместо да гурамо напред и сваким даном унапређујемо игру. Ово последње је главни разлог овосезонског неуспеха; иако су месецима мене спомињали као главног кривца. Океј, ево прихватам одговорност што је Звезда постигла 18 голова. Не кажем саркастично већ искрено признајем и, за разлику од неких, не тражим алиби за бледуњаву полусезону. Било и прошло, биће боље на пролеће

С вама у тиму, или? Прича се и пише да напуштате Звезду.

- Отићу ћу, ако будем морао. Уговор истиче на лето, добио сам сагласност да разговарам са заинтересованим клубовима. Звезди је, претпостављам, у интересу да узме на мени неки динар. Не знам шта бих још рекао... видећемо.

 

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoki
A Jović vam je svima OK. Gavrić Despotović Gavrić Planić..
Mirko
U ovakvoj ligi ne igrati sa dva spica je greh ! U ovakvoj ligi ne igrati sa dva spica je svesno maltretiranje navijaca ! U ovakvoj ligi igrati sa tri zadnja vezna je bezocna provokacija navijaca !
daw
Rakiću pokrij se usima i ćuti kad u ovakvoj ligi kao prva špica ne mozes zabiti 9-10golova za polusezonu onda si stvarno koma od napadača,drugo lalatović ima moju podrsku a evo i zasto lalatović gura nase mlade igrace da igraju dok stojanović ni jednog nije izbacio,laltović nema u timu mrđu,daudu,ninkovića,milijasa,kelhara znaci malo realnosti,trece lalatović je osvojio vise bodova na polusezoni nego stojanović.govorilo se ranije dajte priliku nasim mladim igracima i po cenu rezultata pa evo daje se sad pa opet nevalja,i jos nesto stojanović za titulu prosle sezone upravo moze zahvaliti napredku i lalatoviću koji su uzeli 5 bodova partizanu,jer bez toga titule nebi bilo.po meni prioritet treba bi da se klub stabilizuje financijski po cenu dve,tri sezone losiji rezultata,a to znaci da se daje prilika nasim mladim igracima od kojih se moze ozbiljno zaraditi.PODRSKA ZA LALATOVIĆA....!!!
Zoran
Ja za Zvezdu navijam od kada pamtim a to ce biti nekih pedeset i pet godina I kroz sva ta vremena mi smo imali dobrih I losih perioda ali smo uvek ucili lekciju iz izgubljene utakmice i nastojali da korigujemo ono sto nije valjalo. Ovoga puta mi to ne radimo nego se drzimo one igre sa trojicom zadnjih veznih i jednim poluisturenim spicom. Tako je poceo i Stojanovic dok nije shvatio da da je to lose za igru i promenio taktiku. Kad je poceo da igra sa dva spica tek tada smo poceli da pobedjujemo i osvojili titulu. Nadam se da ce ovi danasnji da promene taktiku ili cemo mi da promenimo njih. Nije trener onaj sto za svaki neuspeh nadje krivca u napadacima a nije ni ljudski. A sto se tice izgovora igranja mladih to je samo fora jer upravo na toj mladosti mi trebamo da letimo iznad ostalih.
Mirko
Od toliko boljih trenera i centarforova nas zapadose Lalatovic i Rakic .... To se mora ispravljati hitno , da ne bude prekasno !! Kupite onog Gacinovica , da malo dobijemo na brzini i prodornosti !!
:pGrobar
Idi ti kupi bmw x6! Jel imas lovu?
Isidor
Neka mu je neko rekao,svi su krivi,a samo on i Terža nisu,čovek pojma nema,samo voli ZVEZDU I IGRAO JE ŠTO MU JE STRIC BIO NEKO MU..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.